MENÜ

Şair Gençer O'nun Kocaeli at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Kocaeli at yarış tahminleri

6 Eylül Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

DEM BABAAAA, DEM BABA..

1.Ayak: Ankara’da altılıya Hand-15 bir yarış ile başlıyoruz. Sürpriz bir sonuçla başlamamız olası gözüküyor. Solid Brothers her geçen yarışında daha da iyi olacak gibi koşuyor. Takip listemde ilk sırada bu at var. Samothraki ve Ümitli ciddi rakipleridir. Küçük kuponlar için bu üç tay beki yeterli ama Power Off, Dedem Mehmet, Noble Boy, Sky Dreamer ve Stay Strong ters olasılıklar için yazılabilir.

2.Ayak: Porsuk Çayı Koşusu başarılı iki koşu kazanan Allora için bir galibiyet almasından çok kardeşi Valencia’nın başarıları sonrasında sınıf atlar mı diye bakılacak. Son yarışında burun farkla kazanmıştı ve son anda birinciliği kurtarmıştı. Bu grupta daha iyi olmazsa sürpriz sonuç çıkabilir. Elagözlüm, Gizmo, Dream Green, Ceku ve Saadetcim yazmak mantıklı. Ancak Mezzo Soprano mutlaka yazılmalı.

Haberin Devamı

3.Ayak: Türk Veteriner Hekimleri Birliği Koşusu günün önemli yarışı olup iyi jokeyler bu koşuya geldiler. İlk şansı vereceğim isim Mavidalga olacak. 4 gün önce sert bir yarış koşup 4’üncü kalan bu at çok yakın ara ile koşacak ama Kaizbert tayı olması ve kalitesi ile favorimdir. Satanhan ise benzer stilde bir at olup önde nasıl giderler belli olmadığından ikinci şansı verebiliriz. Ancak bu grupta Erkmen de benzer stilde olunca Denizim ve Budunalp için şartlar uygun hale gelir düşüncesindeyim.

4.Ayak: Günün en büyük sürprizi bu yarıştan çıkabilir. Son iki yarışına dili bağlanarak çıkan Akustik her an bir yerde kazanabilir dikkat. Bana göre Erbabam kaçacak ve önde kalırsa bitirebilir. Akustik ile beraber Erbabam czip gözüküyor. Özreis, Alburak Kızı ve Alişirin Oğlu daha sonra.

5.Ayak: Ankara Kulübü Koşusu 1600 metre çimde yapılacak olup zorlu geçmeye aday bir yarış olacak. Bu tip koşularda önceliği her zaman Serseri’ye veriyorum. 1200’de Acceleration önünde, 1400 metrede Drive Faster önünde kazanan Serseri yarış karakteri yüksek atlardan biridir. 1600 metrede de çok iyi koşabilecek bu atın son yarışını ölçü almayacağım. 1400-2400 arasında her mesafede çok iyi koşabilen Oradinario ise en ciddi rakiplerinden biri olacak. Ancak bu koşuda şanslı olacak birkaç isim daha var. En iyi sezonunu geçiren Demirbüken, form durumu iyiye giden Dedemşah, son yarışında yol yorgunluğu çok etkileyen Nestor mutlaka yazılacak.

Haberin Devamı

6.Ayak: son yarışında iyi bir mücadele yapan Dembaba virajda dışa açıldı ama yerini bulmakta geç kaldı. Sprintini yaptığında üç rakibi önünde avansı almıştı ve ancak 4’üncülük yapabildi. Mesafenin uzamış olması bu tay için oldukça lehte bir durum. Koşunun favorilerinden biri olan Dağberkhan’ın ilk çim denemesinin vasat geçmiş olması ile Dembaba banko atımdır.

(1.2.6//4.7.11.3.9) (1//7//4.5.3.2.11) (7.1.3.2.5) (2.5.6.9.1) (4.5.6.1.8) (2)

YORUM YAZ