MENÜ

Şair Gençer O'nun Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Kocaeli at yarış tahminleri

4 Eylül Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

TATARKAN Takibimiz Devam Edecek, Bugün Banko Yazalım

1.Ayak: Altılı Ganyan’da başlangıç Maiden ile olacak. Bu grupta öne çıkacak isimlerden biri son iki yarışını iyi yerde bitiren Alloguard olacaktır. Toruk Macto yavrusu tay zaman içerisinde iyi bir tay olacağını belli ediyor. İstanbul’dan gelen Flagship ise son yarışında şartlı-2 koşuda plase yapmıştı. Bu kez daha iddialı olur. Sürpriz yaşanabilecek olan bu yarışta daha sonra Steel Warrior, Kedim, Lady Snow, Berat Sultan şans verdiğim atlar olacak.

2.Ayak: 1700 metre kumda bu kez Şartlı-3 bir yarış yapılacak ve bir kez daha Bold Magic takipteyim. Bu tay düzelip üst üste kazanana kadar takibe devam ediyoruz. Hakk Hanı, Diyadin, Savur yıldızı gibi rakipler yanında Didactic mutlaka yazılacak.

Haberin Devamı

3.Ayak: 181 gün aradan dönen Lexington Fire güzel bir koşu yapabilir. Ama aradan etkilenirse diye yanında birkaç isim olmalı. Neon Night, Hosli, Red Angel ve Ocius önereceğim isimlerdir.

4.Ayak: Kumda 1300’de son yarışında Göldem 1.29.04 koşunca ikinci kalan Tatarkan bu kez birinciliğe yakın gördüğüm isimdir. Kum pistteki 4 yarışında da ikiliye giren bu tay Feyatbaba, Karaibo gibi güçlü rakiplerini geride bırakıp çıkış yapacak düşüncesindeyim.

5.Ayak: 1800 metrede yapılacak olan yarış bir tempo koşusu olup ilk şansı üst üste kazanan Yol Bulan’a vereceğim. Yılsonunda en fazla koşu kazanan jokey olma hedefi bulunan Özcan Yıldırım bakalım bu at ile kazanabilecek mi? Rakip kim olur derseniz Altunsaray bu piste çok alıştı. Bir de Kızılhan patlama yapabilir diyeyim.

6.Ayak: günün kapanış koşusu 1700 metre kumda olup her zaman olduğu gibi sürprize açık bir yarış olup Green Gulet favorimdir. Bu atın çim koşularından sonra bu kum pistteki sonuçları iyi olup kazanmaya yakındır. Rasimbey, Mascherano, Oğlumali, New Transatlantic ve Captain Steel diğer şans verdiğim atlardır.

(1.4.13.7.8.3) (2.4.3.1.5) (1.3.6.5.4) (1) (6//7.3) (9.4.8.6.3.1)

YORUM YAZ