MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

31 Ekim Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

31 Ekim Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

İkinci Baharını Yaşayan EL CONQUERADOR’a Güveniyorum..

1.Ayak: İkinci altılı ganyanın başlangıç koşusu hand-17 dişilere mahsus bir koşu olup formda atlardan oluşan bu grupta sürpriz olabilir. Dont Hesitate kumda kazandığı kadar sentetikte koşarsa bu grupta ilk at olmayı hak ettiğini göstermiş olur. Mendip / Royal Abjar olan eşleşmesi Valencia’nın sentetik pistte iki koşuda elde ettiği birincilik ve üçüncülük dikkate alınırsa bu tayında başarılı olması beklenebilir. Kweuke, Datçalı, Laterna Magica, Zillion, Montana ve Jack Sparrow sentetik pistte koşu kazanmış Mendip taylarıdır. Dont Hesitate eğer kilo altında kalırsa River Girl öncelikle rakibi olup daha sonra Zühal ve Lady Stoneheart ise daha sonra yazılabilir.

Haberin Devamı

2.Ayak: Sürprize açık olan bu yarışta Islah bence net favoridir. Farklı pistlerde kazanabilen bu Kaizbert yavrusunun rakibi ise Arslandikeni olacaktır. Daha sonra Varlıklı, Cangözü, son 3 yarışı kalan Altın Turbo ve Fatihin Gülü diğer şans verdiğim atlardır.

3.Ayak: Harf ve Yazı Devrimi Koşusu 1500 metrede yapılacak olup El Conquerador ikinci baharını yaşıyor ve favorimdir. El değiştikten sonra iyi koşular yapan ve 1500 metrede Curtaralo önünde şartlı koşu kazanan bu arıkan 1.33.17 derecesi ile umut vermişti. Teen Wolf önünde bu mesafede 1.30.28 ile kazandığı koşusu da dikkate alınırsa kendisini iyi tanıyan Gökhan Kocakaya le banko atımdır.

4.Ayak: Son yarışında KGDB ile koşan ve 1400 çimde 1.22.65 koşan Makambo dilinin bağlanmasının faydalı olduğunu gösterdi. Bu grupta bir kez daha şanslıdır. İlker Akdeniz Ekürisi için çalışmasını yaptığım Caruso ise son dönemde Victory Gallop yavrusu olduğunu gösterir istikrarlı yarışlar yapıyor. Son dönemde iki kez Tijiware’ye geçilen Caruso bu kez çıktığı gibi bitirebilir. Bu ikiliden sonra Rotabelli’ye şans vereceğim.

5.Ayak: İyi koşuları olan Asrı Saadet isimli tay bu kez kazanabilir. 1300 metre çim yarışta daha önce İstanbul’da Tozlu ardında ikinci kalan bu tay daha sonra Ankara’da SarıBerran’a geçilmişti. Son iki yarışındaysa sentetikte ve Ankara kumunda üçüncü kalan bu tayın en ciddi rakibi ise tek koşan kardeş olan Miss Turbo olacaktır. Domates Güzeli’nin kardeşi olan Miss Turbo bakalım güçlü orijininin hakkını nasıl gösterecek.

Haberin Devamı

6.Ayak: Hand-15 olan son koşumuzda 14 at yer alacak ve üçlü tayların bu koşusunda ilk şansı Kelemer’e vereceğim. İyi form tutup üst üste kazanıp son yarışında da tabelada kalan tay ekürisi Muhsin ile favorimdir. İlk rakip diğer ekürilerden Tatarkan olur. Daha sonra Demir Poyrazım, Bahattin, Çelikşah, Görükle, Ulukaan ve Özekan diğer şans verdiğim atlardır.

1 2 7 3 1 7

// 3 6 5 1

2 8 8 5

10 1 4

11 11 2

4 9

13-10

YORUM YAZ