MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

28 Ekim Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

28 Ekim Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Bir Kez Daha MONACO..

1.Ayak: 3 yaş Arap taylarının yer aldığı bu grupta favori atım 3 nolu Sakalaydın olacak. Son iki yarışında Özekan ve Bahattin ardında ikinci olan bu safkan değişen binicisi sonrasında bakalım nasıl koşacak. Aktuğ, İztan, Onurluefe ve Karaçelik rakip olarak düşündüğüm atlardır.

2.Ayak: İstanbul Vali Koşusu’nda ilk şansı Cevher’e vereceğim. Mesafeli koşularda iyi sonuç alan Cevher bu grupta istediği tempoyu bulursa kazanabilir. Yetim Ahmet ve Alişir rakipler gibi gözükürken Şahinter, Amankaya ve Ertemiz kaliteleriyle diğer yazılacak atlardır.

3.Ayak: Son yarışında banko önerdiğim Monaco isimli tay My Pride’a geçilmişti. Torok yavrusu olan ve son yarışında iyi grupta koşan My Pride gibi rakibe geçildikten sonra Monaco bu grupta bir kez daha banko atımdır.

Haberin Devamı

4.Ayak: Hazım Rıza Gözlükçü Koşusu’nda zorlu bir mücadele olacak. Son yarışlarında çok güvendiğim Ateşbibi iki koşudur kazandı ve bir kez daha favorimdir. Ancak Ulubaş gibi üç yarışını da kazanmış olan potansiyelli bir rakibi var. Çekirge son yarışında çok iyi koşar demiştim beni yanıltmadı ve burada daha ciddi rakipleri geçip sürprizi yapabilir. Mira Mira ve Gülüşlü ise diğer şans verdiğim atlardır.

5.Ayak: Sentetik pistte bugüne kadar 8 kez koşan ve 4 kez kazanan Magic Ramper diğer 4 koşusundaysa üç ikincilik yapmıştı. Bu kadar iyi sonuç aldığı bu pistte Magic Ramper favorimdir. Sentetik pistte üst üste 3 kez kazanıp daha sonra Kısa vadeli ve G1 yarışlarda şansını deneyen Urla Fırtınası gördüğü koşudan sonra ikinci atımdır.

6.Ayak: 1400 metre çim bu yarışta Over All favorimdir. Ekibinin hedeflediği bu koşu öncesinde son yarışında Backstage ardında ikinci kalan Over All bu kez Halis Karataş ile koşacak olup favorimdir. Puzzle ve Dirty Girl rakipleri olup Emerald Green sürpriz isimdir.

3 10 6 2 3 2

1 12 10 2 //

2 9 3 1

8 4 8 3

6 7 6 8

YORUM YAZ