MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

24 Ekim Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

SİMAYKOÇ Ciddi Hedefler Öncesinde Bu Grupta Kazanmalıdır

1.Ayak: Altılı Ganyan’da ilk ayak koşusu ünlü aygır Gold Guard’ın adını taşıyan şartlı-1 ile olacak. İdman pistinde müthiş olan Nippon isimli tay işlerinde genelde pistin en hızlısı olmayı başarıyor. Bu ayın üçünde 800/47 işinde pistin en hızlısı olan tay 22’sinde ise 600 metrede 36,4 – 22,5 işinde ayakları yere değmemiş.. Nippon bakalım koşuya da aynı hızını yansıtabilecek mi? Diğer taylar içinde potansiyeli olan Right Now, Semerkant, Niğde Beyi ve Gödek de yazılabilir. Sürprizi ise kaliteli anne hattıyla Kephissos yapabilir.

2.Ayak: Sonbahar Büyük Handikabı 2800 metre mesafesi ile dayanıklı atlara hitap ediyor. Bu tip koşularda söz sahibi olacak ilk isim tabii ki Ersözlü olup favorimdir. 2800 metrede ilk ve tek yarışında Uzunyayla Koşusu’nu kazanan Ersözlü’nün rakibi ise rahat bir tempo yarışı yapan herhangi bir at olabilir. Stallion Falcon önde boş kalırsa kazanabilir. Mortodela, Gina Montana ve Darkholm daha sonra düşünülür.

Haberin Devamı

3.Ayak: M.Kemal Tamer Koşusu 2000 metrede yapılacak olup ilk şansı yine Öncüpınar almalıdır. Halis Karataş ile koşuya katılacak olan bu atın yakaladığı form ile kazanması normal sonuç olur. Özlenengül, Derinsultan, Şükrü, Gökkale ve Saraybosna ile bu yarış sağlam tutulabilir.

4.Ayak: 1200 metrede yapılacak olan Nurullah Tolon koşusu rakiplerinin uygunluğu ile Simaykoç’a yakın gözüküyor. İlk yarışında kazandıktan sonra iki yarış koşan plase yapan bu tay son startında Hürat gibi bir rakibi geçerek kazandı ki rakibi ileride grup koşu kazanacaktır Simaykoç da bu yarışı kazanması normal olan isimdir.

5.Ayak: İlgi çekici koşulardan biri de burada olacak. 1 nolu Best Of Ela formda olduğunda rahatlıkla tek yazılır bir isim. Bu rakiplerini de geçecek forma sahip olup ikinci banko atımdır.

6.Ayak: Kapanış yarışımız hand-15 bir mücadele olup takip atım Tumbulbeyrut favorimdir. Baldağı, Onurşah, Hidayet, Karaberk, GüldürGüldür ve Milyoner rakip olarak şans verdiğim atlardır.

9 3 5 1 1 3

Haberin Devamı

5 // 7 4

// 2 6 1

7 7 4 9

8 5 2 2

6 11 3 5

3 8

YORUM YAZ