MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi...

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

19 Eylül Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

EVERGRANDE İlk Yarışında Takip Listesine Girmişti..

1.Ayak: Altılı Ganyan İstanbul’da Ihlamur Kasrı Koşusu ile başlıyor. İlk ayaktan yatmak istemiyoruz dediğinizi duyar gibiyim. Gerçekten de liste dışında kimi bıraksak ciddi bir tehlike yaratabilir. İdman pistinde Özdamar, Turbocu ve Bütünay not aldığım isimler. Dalicim ve Hünkaroğlu ise formunu beğendiğim safkanlar. Özalak ve Cabbar Reis takip atlarımız yani çok isme şans vereceğim.

2.Ayak: 2000 metre sentetik pistteki yarışta sürpriz kokusu var. Secret Victory, River Girl, Let Me Pass, Magic Ramper dörtlüsü normale yazılır. Ancak Tiniz Beyi olmadan oyun yazmayın. Son atım ise bomba isim olmasına hiçbir olmayan, Engel Yok.

3.Ayak: Arap taylarının bu şartlı-3 koşusunda kararsız kaldım. Önceliği sentetikte kazanmış olan Kainatım’a vereceğim. Grupta pist başarısı yüksek çok at olmaması sürpriz olasılığını artırıyor. Beyaz Peri, Şanal Gülü, Coşgel, Kusursuz Güç ve Özdoğa sırasıyla sürpriz bekleyeceğiz.

Haberin Devamı

4.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan Akgün Midillili Koşusu’nda One And Only güvendiğim isim olacak. Son yarışında 1900 metrede Tambora önünde Kv6 galibi olan bu kısrak öncesinde yine 1900 metrede I Saw The Sun önünde kazanmıştı. Selim Kaya ile sert rakip Kainat önünde başarılı olmaya yakın gözüküyor. Kanat ise en ufak hatada devreye girecek isimdir.

5.Ayak: Kariyerinin ilk yarışında Jiminy Cricket kazanırken ikinci kalan Evergrande o koşuda ciddi yol bulamama sorunu yaşamıştı. Aralardan çıkıp yerini bulduğunda koşu bitmişti. Rahat aksiyonları ve güzel eşkali ile ikinciliğini beğendiğim bu tay zorlu programda risk alacağım isimdir. Rakipleri Süleymanoğlu, Larvotto, Emekyemez, Rex, Suvla Point, Tenigül sırası ile değerlendirilebilir.

6.Ayak: Yamak 2 aprantiler at bineceği bu grupta açık yarış tecrübesi olan isimlerden Yoldaşağa ve Bombacan öne çıkacak isimler. Yoldaşağa henüz sentetik piste çıkmamış ama etkili koşmasını bekliyorum. Bu iki atın dışına çıkarsa Ayahna, Gergin, Efesli ve Gümüşkesen olabilir.

4 11 8 5 2 3

Haberin Devamı

8 5 5 // 2

7 3 9 4 //

3 6 7 7

5 2 4 5

6 9 1 4

9 6

YORUM YAZ