MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

7 Eylül Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

GEZEGEN Sentetik Piste Döndü Kazanmasını Bekliyorum

1.Ayak: Satış Koşusu ile başlayacak olan altılı ganyanda ilk ayak mücadelesinde sürpriz bir sonuç görebiliriz. Grubun iyi isimlerinden olan Ersözlü 2800 metrede kazandıktan sonra iki yarış koştu ama iyi sonuç alamadı. Bu grupta favorilerden biri olacak ama ne koşacağını kestirmek güç. İdman durumuna göre 12 nolu Lucky Falcon ve 5 nolu İsmihan yazalım derim. Fantastic Lero, Hector, Yiğiter ve Speedy Gunner daha sonra.

2.Ayak: 1500 metrede yapılacak olan ahnd-16 yarışta ise Gezegen favorimdir. Bu atın son yarışında 1600 çimde tabela dışı kaldıktan sonra tercih ettiği yarış sentetik pistte oldu ve son üç sentetik yarışında ikinci kalan Gezegen bu rakiplerini geçebilir gözüküyor. Akın Sözen’in binecek olmasıyla risk alabiliriz. Rakip yazacaklara Maviyasemin, Alemin Kralı, Korik ve Kızgınöfke öneririm.

3.Ayak:
1400 metredeki bu sentetik pist koşusunda ilk şansı ağır kilosuna rağmen Power Love’a vereceğim. Sentetikte her zaman iddialı olan bu atın aprantisi son dönemde iyi at biniyor olup güvenebiliriz. Diğer yanda İdman pistinde iyi olan Cep Durak ve Honey Ryder bu arıkan kadar şanslı isimler. Sürprize Pirgos, Altın Kafes öneririm.

Haberin Devamı

4.Ayak: Grubun en iyi sentetik koşan ismi şüphesiz Topanga gibi gözüküyor. Bu atın G3 galibiyeti yanında katıldığı sınıf yarışlarda karşılaştığı rakiplere bakarsak bu grupta favori olması normaldir. Son yarışında Montana kazanırken Katma Değer, Beceriklihan ardında 4’üncü kalması da dikkate alınırsa Topanga risk alınırsa tek bırakılabilir. Obrada en ciddi rakibi olacaktır. Katma Değer’e sentetikte A3 koşuda ikinci kalan Obrada sentetik pisti iyi koşanlardan bir diğeridir.

5.Ayak: 2000 metrede tempo koşusu olacak ve Öncüpınar bu pistte aldığı galibiyetler sonrasında favorimdir. Üçte üç yapabilecek olan bu atın rakipleri ise geçen koşusunda da ısrarla önerdiğim Altın Turbo, Okgibi, Fatihingülü, Sevda türküsü, Asil Rüzgar ve Islah olacaktır. Sırası önemli değil mümkün olduğunca at yazalım sürpriz çıkması olası bir koşu...

Haberin Devamı

6.Ayak: Maiden koşu ile günü kapatacağız. 3 yaş Arapların bu grubunda ilk şans Toz Bulutu isimli tayın olacak. Süper turbo rakip gördüğüm tay. Tecrübeli isimlerden Şepşeker, Sırılsıklam, Roza Ateşi ve Özekan ilave isimler. Daha sonra Taymaz sürprize yazılır.

1.12.5.6.9.4.2 // 7 // 1.3.6.2.7 // 5-1 // 1.9-12.4.8.2.3 // 9-14.13.10.6.8

YORUM YAZ