MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

2 Eylül Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

THE LAST ROMANCE Serisini Devam Ettirecek Gibi Gözüküyor

1.Ayak: Malazgirt Koşusu ile başlayacak olan Altılı Ganyan’da sürpriz bir başlangıç görebiliriz. 1600 metrede kazanan bir isim var ki son üç birinciliği de bu mesafede ve Gr.1 düzeyli. Taliphan bir kez daha ideal mesafesinde kendisini iyi tanıyan Uğur Polat ile kazanabilir. Saadın Gücü 1400-1600 metrede hızlı gidecek bu yarışı içten kısaltarak daha etkili koşabilir. Batman Aslanı diğer yarış yerine buraya geldi ve Gr.1 hedefini olduğunu gösterdi. Altıncı His ise altın yılını yaşıyor bir kez daha kazanır ise yılın atı seçiminde öne geçer.

2.Ayak: Rhythm Divine ile Ulan Bator arasında sert bir rövanş koşusu olacak. Geçen sefer önde çıkan Ulan Bator geriden gelen rakibine direnememişti. Bu kez acaba onun dışını kollamaya çalışır mı? Yoksa öne numaraya yakın gidip rakibi gelmeden bitirmeye mi çalışır. Sonuçta taktikler değişik olsa da bu iki atın hatasını kollar diğer atlar. Öncelikle Rhythm Divine ve Ulan Bator derim.

Haberin Devamı

3.Ayak: Bölünen şartlı-1 koşunun bu bölümünde diğer yarışa göre tayların daha iyi olduğunu düşünüyorum. 800’ü 47 yapabilen Petit Rouge, iç pistte 800’ü 49 ile Free Facsion, Bursa’da 1000 metrede 1.02 – 1.03 hazırlıkları ile Urla Karası, İdman pistinde genelde hep en iyiler arasında olan Tokuz Tatar, İstanbul iç pistinde beğenilen işler yapan Süleymanoğlu, Karataş tercihi ile öne çıkanlardan Strong Hand, Gazi galibi Piano Sonata’nın kardeşi olan Pastoral Senfoni ve en fazla uzun iş yapan isim Mister Obdan bu koşuda iddiası olacak isimler. Offlee Wild yavrusu Grashof bombadır.

4.Ayak: Boğaziçi Koşusu’nda bir kez daha Finesse / Hasafet rekabetini izleyeceğiz. Son yarışlarında Finesse hep üstünlük kurmuş olsa da bu kez önde rahat kalırsa Hasafet rakibini geride bırakabilir. Önde beklenmedik bir tempo çıkar Finesse kaçmak ister Blaze To Win rahat bırakmaz ise ters ihtimalleri de düşünebiliriz.

5.Ayak: Bugüne kadar 4 yarışa giren The Last Romance hızlı orijinin hakkını verip 4 yarışını da kazandı. Bir kez daha kazanabileceği grupta start alacak olması ile günün bankosu olarak önereceğim.

Haberin Devamı

6.Ayak: Günün kapanış Koşusu’nda Aracı’nın uzun zamandır koşmayan kalite atı Crimian Wind ikinci yarışına çıkacak. Kazanarak başlamış olan bu tay ikinci yarışında da verdiği araya rağmen kazanabilir. Nefesi yetmez ise Sharifa’nın devreye girmesini bekliyorum. Caruso ve Big Champ daha sonra.

(9,6,3,1) (8,6) (3,7,8,11,6,1,2,9) (2//3,6,4) (9) (4,10//5,7)

YORUM YAZ