MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

29 Temmuz Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

BOTAN İçin Şartlar Uygun Gözüküyor

1.Ayak: Altılı Ganyan’a hand-17 bir yarış ile başlayacağız. Son yarışında 63 kilo olmasına rağmen Pan Reka arkasında çim pistte güzel bir ikincilik yapan King Of Rock sentetik pistte daha etkili koşmakta olup favorimdir. Son çim yarışında ikinci kez pisti test eden ve başarısız olan Müfettiş rakibidir. Apiko Dora, Blane Girl ve Farilyalı diğer şans verdiğim atlardır.

2.Ayak: Çanakkale Zaferi Koşusu 1600 metre çim pistte yapılacak olup bu mesafeye ilk kez çıkacak isimlerin ne yapacağı her yıl merak edilir. Kalitesine inandığım Çaltepe’yi her yarışında önerdim. Bir kez daha bu taya güvenelim. H.Karataş ile start alacak bu Ayabakan tayı favorimdir. Rakip olacak ilk isim Ateşbibi olmalıdır. DB takılınca değişen bu tay 1200’de 1.18.74 ile kazanmıştı. Yine etkili koşacaktır. Bu ikiliden sonra Demirturbo, Egeberk, Al Andakar ve Azant yazabiliriz.

Haberin Devamı

3.Ayak: Dişi taylara ait I.İnönü koşusunda geçilmezliğini korumak adına iki tay yarışacak. Tiznow torunu olan The Last Romance ayağına çabukluğu ile bir kez daha kazanmaya adaydır. Ancak ilk iki koşusu parlak olan Native Khan yavrusu Mine Of Fire ise taktik mücadele olacak bu yarışta bakalım nasıl koşacak. Queen Beryl ise geçen sefer 300’den sonra güçlü gelmiş ve kazanmıştı. Hızlı gidecek olan bu yarışta yine kazanabilir. Marvel ise koşunun sürprizini yapabilir.

4.Ayak: Şartlı-1 yarışlara devam ediliyor ve bu kez 3 yaşlı Arap tayları koşacak. İdman pistinde beğendiğim isimler yeterli uzun işleri ile Coşan Şimşek, kuvvetli orijini yanında işlerinde 1.09’u gören Diriliş, iç pist çalışmaları da iyi olan Süerdem, çok güvenilen bir tay olan Toz Bulutu’dur.

5.Ayak: II.İnönü Koşusu 1200 metre çimde yapılacak olup zorlu geçmesini bekliyorum. Aragorn’un ilk yarışında ortaya koyduğu stil ile burada da önde kaçması beklenecek. Son yarışlarından sonra sorunları tespit edilen ve ekibi tarafından bu yarışa farklı hazırlanan Buzzer Beater rakibinin hemen ensesinde koşacak olup gerçek gücünü bu yarışta gösterebilir. Erkul Öcal’ın oldukça güvendiği tay bakalım yarışta rakipleri karşısında beklenen patlamayı yapabilecek mi? Bekleme koşusu yapacak üç isim arasında Yamanlarbeyi hızlı gidecek koşuda daha sert gelebilir. Kurucu ve Padre Padrone yine beraber gelecektir.

Haberin Devamı

6.Ayak: Keyifli bir program olacak ve kapanışı Botan ile yapacağız gibi gözüküyor. 21 ve 20 atlık iki koşuda kazanan ve bu tip yarışları iyi koşan Botan bir kez daha etkili koşacaktır. Ayhan Kurşun bir kez daha biniyor olduğundan güvenerek banko yazacağım.

1 6 7 7 1 7

9 15 5 2 2

4 7 // 6 7

10 9 6 1 4

5 1 4 6

YORUM YAZ