MENÜ

Şair Gençer O'nun Bursa altılı ganyan tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Bursa altılı ganyan tahminleri

08 Ekim Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

MIZZEN OF TURKEY Artık Kazanır

1.Ayak: 1500 metre çim pistte yapılacak olan bu mücadelede Botan ilk şans verdiğim isimdir. Kazandığı iki koşuyu da 1400 metre çimde yapan bu atın son sentetik yarışını ölçü almıyorum. Son yarışında dikkat çektiğim ve iyi performansı ile göz dolduran Erbabam, kalitesi ile Karayürek rakip isimlerdir. Akınsoy, Kafkasoğlu ve Ekiner daha sonra önerimdir. Çok at yazıyorsak Baba Emir de olmalı.

2.Ayak: Kum pistte on yarışında Lazy Daisy ardında üçüncü olan Anita Blake ilk şansı alacaktır. Daha iyi olduğu kum pistte dönen Deep Love en ciddi rakibidir. Çim pistte az koşmuş olan Manzara simli tay son yarışında tabela dışında kaldı. Ancak bu gruptaki rakipleri içinde bu yarışı bile iyi sayılır çünkü 1.52.21 biten koşuda 1.52.81 derece yaptı. Bu koşu sonrasında 157 gün ara veren tay sürprizi yapabilir. Geniş oyunlara Lady Of Kaneko, Crystal Fiddle öneririm.

Haberin Devamı

3.Ayak: Bu koşuda Deniz Sefası tek bırakmak istedim. Ancak sürprize açık olabilecek olan bu yarışta Hamhama, Bilgilitay, Fatihingülü, Islah, Ellibeş gibi kazanabilecek isimler var. Bombayı ise Ferhal patlatabilir.

4.Ayak: Altınoluk Koşusu 1900 metre kumda yapılacak ve Mizzen Of Turkey ilk şansı almalıdır. Son iki yarışında birinciliğe yaklaşan ve Ildır Rüzgarı’ma 1900 metre kumda Kv6 koşuda, Hosli’ye yine 1900 metrede ikinci kalan Mizzen Of Turkey banko atımdır.

5.Ayak: Tayların ilk kez yer alacakları bu koşuda idmanlara göre 1000 metre işlerde 1.03’den daha iyi çalışan olmamış. Passo Bianco, Shooter, Blue Flower, Giallo Ragazza bu seviyede çalışmış taylar. Orijin tarafında ise Giallo Ragazza en güçlü gördüğüm isimdir. Sıralamam; Giallo Ragazza, Passo bianco, Blue Flower, Ateş Geçirmez, Apophis ve Snake Egg şeklindedir.

6.Ayak: Son haftalarda alıştığımız bir grupta yapılacak olan yarış koşu kazanamamış atların yer aldığı bir şartlı yarıştır. Yarışta üç ata şans vereceğim. Bu isimler Woods Runner, Miss Happines ve Scar To Scar’dır.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak

1 3 2 7 8 4

Haberin Devamı

8 1 // 2 2

4 5 8 18

9 // 10

11 7 3

3 9 1

2 4-7

YORUM YAZ