MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

17 Kasım Cuma İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Batuşkızı Maiden’den çıkmaya yakın gözüküyor

1.Ayak: Yedi koşulu programda ilk ayak Maiden bir grupta yapılacak koşu olacak ve 3 yaşlı Arap taylarının bu grubunda idman durumuna göre birkaç isim öne çıkabilir. Demirbaba, Günışığı, Tamahkâr ve Bilgeli beğendiğim isimler. Günışığı İstanbul’dan tecrübeli bir tay ve favorimdir.

2.Ayak: 3 ve yukarı yaşlı İngilizlerin bu grubunda performansı inişli çıkışlı isimler var. Red Rebel, Adonisim, Karesi, Yıldırımşah, Triple Crown ayrım yapmadan önereceğim atlardır.

3.Ayak: 2000 metre kum pistte karşılaşacak olan taylardan Skynet form olarak daha önde gözüküyor. Bursa’dan gelen Camps Bay bu aralar kazanacak diye not aldığım taylardan biri olup rakibidir. Capilano sürpriz isimdir.

4.Ayak: 1400 metrede son maiden koşusunda Life Wests kazanırken üçüncü kalan Batuşkızı üst üste iki koşudur iyi mücadele ediyor. Rakiplerinin uygunluğu ile kazanmaya yakın görüyorum.

5.Ayak: Bu aralar formda olan Almohad’ın arkasında yarım boy ile ikinci kalan Cracker Baby favorimdir. Çimde koşan ve başarılı olan bu tay son yarışında ilk kez kumda yer aldı ve iyi gözüktü. Rakipleri ise Utkun Babacan ve Kaya Logosu olur.

6.Ayak: 3 yaşlı Arap taylarının KV9 mücadelesi ile kapanacak olan programda sert bir yarış olacak. Altepe bir yerde oyunun içine dahil olacak ama nerde. Bombacan istikrarı ile yakında sınıf atlayabilir. Artuklu’nun son yarışı ölçü alınmamalı. Romeo, Oltacı, Beyza Sultan, Sanberk, Madam Elli gibi potansiyeli olan taylar sürprizi yapabilir. Aloysha tam bir bombadır.

4 3 1 8 3 1
2 6 2 // 3
1 1 3 4 2
8 5 2 8
8 7
11-13
12-10

Haberin Devamı
YORUM YAZ