MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri - 30 Mayıs Çarşamba

30 Mayıs Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri - 30 Mayıs Çarşamba

30 Mayıs Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

ULAN BATOR Geçen Sefer Yol Yorgunluğu İle Etkisiz Kalmıştı.. Bu Kez Zorlanmaz..

1.Ayak: Uzun mesafeli bu koşuda ilk şansı Gökkale’ye vereceğim. Geçen koşusunda yine güvendiğim bir isimdi ancak Şükrü’nün baştan sonra etkili olduğu mücadeleden ancak 4’üncü olarak ayrılabildi. Bu kez binicisi değişen Gökkale çim pistten sentetiği geçti ve bu zeminde iyi koşan atlardan biridir. Tarzan Koşusu Kv7 bu pistte kazandığı koşulardan biridir. Ayrıca 2000 metrede Fethi Tulgar Kv8, Tulrab Kv6 ikinciliklerinin de olmasıyla Gökkale favorimdir. Ruat, Zirve Tay ve Semada Yıldız bu atın rakipleri olacaktır.

2.Ayak: Girdiği ilk iki koşuda önce 3’üncü daha sonra 5’inci olan Blazing Girl favorimdir. İkinci yarışında beklenenden daha eksik koşan Blazing Girl de bu kez jokey değişikliği oldu Blaze to Win ile ana-baba bir kardeş olan bu tay kazanabilir. Ancak sürpriz bir sonuç da ortaya çıkabilir. Renk Farkı, Henna Night, Miruşa ve Pamuk Nine sürprize yazılabilir isimlerdir.

3.Ayak: 1400 metrede yapılacak olan hand-17 koşuda Yoldaşhan favorimdir. Çok formda olduğu bu dönemde farklı pistlerde etkili koşan Yoldaşhan ilk çim yarışında 4’üncü olmuş ve bir daha şansını denememiştir. Bu yarışta onun turbo yavrusu olmasıyla pistte sorun yaşamasını beklemiyorum. Kalitesi ile Haliç verdiği araya rağmen iyi sonuç alabilir. Mavra ve Kaftan sürprize yazılır.

4.Ayak: Geçen koşusunda mazereti olan Ulan Bator ölçü almadığım bu koşusu sonrasında baştan sonra kolay bir tempoda koşup birinciliğe ulaşmaya yakındır.

5.Ayak: Cahit Aybek Koşusu 2000 metre sentetik pistte yapılacak olup formda ve denk güçteki isimler arasında seçim yapmak zor gözüküyor. Öncelikle yarışa kazanarak gelen Alberto, Cankılıç ve Dux var. Son çim ikinciliği tatminkar olan Urla Fırtınası da var. Beceriklihan bile çok formda geldiği bu grupta şanslı gözüküyor. Joshua son üç çim yarışında dereceye giremedi ama koşu sentetik pistte olduğundan şans bulacaktır.

6.Ayak: Maiden bu koşuyla günün kapanışını yapacağız. Ceylinim İlker Akdeniz harasında yetiştirdiğimiz atlarımızdan biri olup son çim koşuları sonrasında kazanmaya yakın gözüküyor. Last Hernando, Winged Woman ikilisi ile beraber son koşuda güvendiğim üç isim var.

8 2 3 8 1 5
// // 2 5 11
4 14 6 7 15
5 6 5 3
10 9 2
11 4
6

Haberin Devamı
YORUM YAZ