MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

29 Nisan Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

29 Nisan Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Zor programda tay koşusunda MEMDUHAĞA..

1.Ayak: Arap taylarının 10000 metrede yapılacak olan bu koşusunda tamamı tecrübeli isimlerden oluşan 9 tay yarışacak. Bunlardan Göktekinbey ve Özdoğa eküri yarışacak ve her iki tayın da kum tecrübesi yaptığını ve 3’üncülük elde ettiğini görüyoruz. Tecrübeli baka isimler de koşuda yer alacak ama benim favorim Mehduhağa olacak. Kariyerinin ilk koşusunda 1.75 ganyan ile favori koşan Mehduhağa 1.08.14 biten ve Şenhan’ın kazandığı grupta Ulubatur’un hemen ardında 1.08.78 ile tabelanın son atı olmuştu. Ulubatur’un son yarışını gördükten sonra bu tay bu grupta kolay kazanabilir diye düşünüyorum.

2.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan hand-16 koşuda Özpar favorimdir. Önde rahat koşabildiği yarışlarda etkili olmasını beklediğim bu atın Ankara’da bugünkü jokeyi ile elde ettiği ikincilik bana göre daha iyi de olabilirdi. Signora gibi önde kaçan bir rakibi koşu içinde atladıktan sonra Özpar’ın sonlarda rakibi Herakles, Oğlum Baran, Durden, Agah olmaya adaydır.

3.Ayak: TSYD koşusu 1600 metre çim pistte yapılacak olup son parlak koşusu ile Kreacher favorimdir. Ulan Bator ardında çok iyi koşan bu arıkan bu grupta iddialıdır. Ancak Sinclar’in de son yarışı aynı koşuda fena değildi ve etkili olacaktır. Dayım Benim yarışın ağır isimlerinden bir diğeridir.

4.Ayak: Osman Yağmurdereli Koşusu 2100 metre çim pistte yapılacak olup Kv6 bu yarışta Karayama gibi seri başarılar elde etmiş bir at start alacak. Çok formda olup girdiği sentetik koşularını kazanan bu at bu kez çimde koşacak. Gümbürgümbür, Şahinter ve Rodosto üçlüsü sert rakiplerdir. Hergele sessizliğini nerede bozacak bilinmez ama Ruat ile birlikte bu koşuda ters bir sonuca imza atabilir.

5.Ayak: Ekürisi Miss Planet ile koşan Timetosaygoodbye son yarışında başarılı bir üçüncülük yapmıştı. Miss Planet daha sonra Nadas Koşusu’nda ikinci olurken iyi sonuç aldı. Bu durumda Timetosaygoodbye’ın hand-15 bu koşuda şansı fazla olacaktır. Ancak ilk yarışını kazanan Elfidam, ilk çim yarışını kazanan Fire and Smoke, ikinci startında farklı koşan Dakota ve Makambo gibi potansiyelli isimler var.

6.Ayak: Günün kapanış koşusu 1600 metre çimde olup gününde olan ismin öne çıkacağı bir mücadele olacaktır. Önereceğim isimler dışında kendi analizlerinizdeki atlara da şans veriniz. Ghost Warrior, Best Spot, Honey Ryder, Grey Cloud ve Lira Lira benim şans verdiğim atlardır.

6 4 3 5 1 18
3 4 1 6 6
2 2 3 5 9
5 2 3 2
6 6 2 1
4

Haberin Devamı
YORUM YAZ