MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer o günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

21 Temmuz Cumartesi Ankara
Güvendiğim İsimler KRALARSLAN ve BATINHAN

1.Ayak: 1600 metre çim son yarışında Captain Cemo’nun kazandığı grupta 5’inci kalan Royal Sun dikkat çekiyor. Son üç yarışında iki kez B.Kılınç ile koşan ve ilkinde ikincilik yapan bu atın uygun rakipler arasında kilo avantajını kullanması gerekir. San Marino bu kez 63 kilo koşacak ve Sadettin Boyraz yine biniyor. Kısa mesafelerde iş yapan Kesme Şeker ise yarışa iyi giren isimlerden. Sadece DB ile koşacak olan Diana da dikkate alınmalı.

2.Ayak: Son yarışlarında 1200 çimde iki ikincilik yapan Arı Saadet ilk şansı verdiğim safkandır. Altaha yavrusu bu atın form durumu oldukça tatminkâr. Özügüzel için bu kez normal bir grup tercih edildi. Son grup yarışı ölçü alınmayacak olan Hanım Hanım favorilerden biridir.

3.Ayak: Bu mesafede 1.53.97’si olan Fantastic Lero, bu grupta kazandığı son yarışı ile favorimdir. Ersözlü bu rakibine geçildiği mücadeleden sonra H.Karataş ile tekrardan rakip oldu. Beyaz Bulut, Lilyantus ve Falez diğer şans verdiğim atlardır.

4.Ayak: Enver Erlat Koşusu 2100 metre kumda yapılacak olup Kralarslan bir kez daha bankomdur. Bu atın mesafeli kum yarışlarda başarısını her yarışına üstüne basa basa söyledim. Son çim yarışı ölçü olmayan atın kumda farklı koştuğu unutulmamalıdır.

5.Ayak: Düzenli koşamamış veya gücü sınırlı isimlerin bir arada olduğu bu mücadelede Eloin ve İskeçe öne çıkacaktır. Kaneko yavrusu Eloin Ankara’da Bekiroğulları’nın atları ile başarılı olan Özcan ile favorimdir. Adalyn, Kings Day, Goldywn ve Püsküllü Bela diğer şans verdiğim atlardır.

6.Ayak: 2000 metrede yapılacak olan günün son yarışında geçen koşusunda da güvendiğim bir isim olan Batınhan favorimdir. Boztepebeyi’ne geçilip ikinci kalan bu safkan banko yazılabilir.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
6 7 2 1 8 3
3 1 5 10
5 12 3 5
1 7 3
6 1
12

Haberin Devamı
YORUM YAZ