MENÜ

Şair Gençer O Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O Bursa at yarış tahminleri

15 Ekim Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Formu Yükselen DEATH RACER Önceliğim..

1.Ayak: Son yarışında sürpriz atlarımdan biri olan Ferhal iyi koştuğu yarışında Hamhama’nın güçlü sprintine direnememişti. Koşu bu kez çim pistte de olsa favorimdir. Rakipleri ise Tiraje, Ellibeş, Asi Kırtay, Baldağı ve Bilgilitay olur düşüncesindeyim.

2.Ayak: Yarışın 1300 metrede ve çim pistte olması kilosu ağır olan Karazeytin için olumsuzluk olabilir. Ancak Çim pist performansı olarak bakarsak grubun en iyisi olmasıyla favorimdir. İki kez geçtiği Baba Emir ise en ciddi rakibi yine olacaktır. Bu grupta Nurağa uzun aradan sonra koşu gördü ve Toşur tayı olan bu at çıkış yapabilir. My Cem ise kilo olarak biraz daha uygun gözüken bir isim en şanslılardan biri de bu at olacaktır.

Haberin Devamı

3.Ayak: Orta mesafenin iyi atlarından biri olan Death Racer son yarışında Victory Rhythm kazanırken geride üçüncü olurken artık kazanırım sinyali vermişti. Grup sert gibi olsa da bu ata güveniyorum.

4.Ayak: Trilye Koşusu 1200 metrede yapılacak. Over Clouds ilk kum yarışında gösterdiği başarıyı bakalım bu grupta yapabilecek mi? Rakipleri sert gelecektir. İnto çim pistte A3 galibi olmuştu ve kumda da kazanmış bir tay. You Never Know bu pistte patlama yapabilir her an. Swili ile de sürpriz arayabiliriz.

5.Ayak: Arap taylarının Maiden bu yarışında Çirkin Kral iki koşudur gösterdiği performansı uygun rakipleri arasında tekrar ederse kazanması gereken isimdir. Sevdegör ve ilk yarışında Daryüz rakibidir.

6.Ayak: Günün kapanış yarışında ilk şansı formunu koruyan Kaptan Abi’ye vereceğim. Hafif kilo avantajını kullanması gerekir. High Pressure, New Transatlantic, Safirkız, Külünkağa, Superstar Lady, Neon Knight, Skynet ve Arkansa Soul da var. King Power ise bomba isimdir.

4 2 2 4 4 14

7 3 1 7

3 6 5 10

5 5 7 12

2 6

Haberin Devamı

9 5-4

1-13

YORUM YAZ