MENÜ

Saint Etienne'den Bafetimbi Gomis hamlesi!

Son dönemlerde Galatasaray'dan ayrılma ihtimali gündeme gelen Bafetimbi Gomis'le ilgili Fransız basını gündem yaratacak bir iddia ortaya attı. Buna göre oyuncu için Ligue 1 ekiplerinden Saint-Etienne devrede.

Saint Etienne'den Bafetimbi Gomis hamlesi!

Galatasaray'la geçtiğimiz sezon gol krallığı yaşayan Bafetimbi Gomis'in bir süredir Sarı Kırmızılı takımdan ayrılabileceği konuşuluyordu.

Haberin Devamı

Son olarak Al Hilal takımına transferi gerçekleşmeyen ve yönetimden maaşına zam istediği öne sürülen Fransız golcüyle ilgili bugün de Fransız basını bomba bir iddia ortaya attı.

Saint Etienne devrede!

Ülkede yayım yapan Peuple-Vert adlı internet sitesinin okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre 32 yaşındaki santrfor için eski kulübü Saint Etienne devreye girdi.

Haberde Fransız kulübünün yönetim kurulu başkanı Roland Romeyer'in Cim Bom'un yıldız ismini telefonla aradığı ve durumunu sorduğu öne sürüldü.

"Gomis bir gün dönecek"

Gomis'in altyapısından yetiştiği Saint Etienne'in başkanı Bernard Caïazzo da 4 yıl evvel yaptığı bir açıklamada yıldız futbolcunun bir gün mutlaka takımlarına geri döneceğini ve kendilerini ligde ilk 3'e sokacağını söylemişti.

Haberin Devamı

Bu gelişmelerin ardından Galatasaray'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gomis'in geleceğinin nasıl şekilleneceği ise büyük merak konusu.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

YORUM YAZ