MENÜ

Saint Etienne-PSG maç sonucu: 1-1

Ligue 1'de Paris Saint-Germain, 32. haftanın açılış maçında Saint Etienne ile PSG 1-1 berabere kaldı.

Saint Etienne-PSG maç sonucu: 1-1

Avrupa kupalarına katılmak için mücadele veren Saint Etienne, karşılaşmanın 17. dakikasında Remy Cabella'nın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı.

Golün sahibi Cabella, dakikalar 31'i gösterdiğinde penaltı vuruşundan yararlanamazken bu pozisyondan 10 dakika sonra PSG kırmızı kart gördü. 30. dakikada sarı kart gören Presnel Kimpembe, 41. dakikadaki ikinci sarı kartının ardından takımını saha içinde 10 kişi bıraktı.

İlk yarısı 1-0'lık Saint Etienne üstünlüğüyle biten mücadelenin ikinci yarısında skor tabelası uzun süre değişmedi. Özellikle oyuna 68. dakikada dahil olan Edinson Cavani'nin boş kaleye kaçırdığı gol güne damga vururken konuk ekibin beraberlik golü 90+3. dakikada geldi. Saint Etienne'li Mathieu Debuchy'nin kendi kalesine gönderdiği gol sonrası skor 1-1'e gelirken mücadele de bu sonuçla tamamlandı ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

PSG'ye bu hafta şampiyonluk yok

Paris Saint-Germain, aldığı beraberlikle bu hafta şampiyonluğunu ilan etme şansını yitirdi. Paris ekibi, Saint Etienne karşısında galip gelseydi Monaco'nun Nantes karşısında alacağı yenilgiyle birlikte bitime 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecekti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ