MENÜ

'Şahenk'in listesi hazır'

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Rahmi Eyüpoğlu, “Ferit Şahenk'in listesinde Mevcut yönetimden de yer alan isimler var” dedi.

'Şahenk'in listesi hazır'

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Rahmi Eyüpoğlu, “Ferit Şahenk’in listesinde Mevcut yönetimden de yer alan isimler var” dedi.

Fenerbahçe’nin eski yönetim kurulu üyesi ve Konuşan Fenerbahçe Platformu’nun kurucu üyelerinden Rahmi Eyüpoğlu’dan çarpıcı iddialar... Yaklaşan kongre öncesinde camianın nabzını tutan Eyüpoğlu, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Seçime 16 gün var. Bu süreçte çok şey değişebilir. Sayın Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı ama bu süreçte adaylığını bile çekebilir. ‘Ben buradayım. Ne yaparsanız, yapın Fenerbahçe Spor Kulübü’ne adaylığımı koyacağım’ diyor. Bu süreçte bir şey değişmezse başkan adaylığını koyar ve rakip bile çıkmaz, seçimi kazanır. Ama ben buna bir şekilde müdahale edileceğini düşünüyorum” diye konuştu.

‘HERKES KONUŞUYOR’
“Ferit Şahenk aday olacak mı?” sorusuna ise Rahmi Eyüpoğlu, “Adaylık konusunda etrafta çok dedikodu dolaşıyor. Özellikle önemli iş adamlarının aday olacağı konuşuluyor. Ferit Şahenk’in adaylığı çok konuşuluyor, hatta yönetim kurulu listesinin hazır bile olduğu söyleniyor. Hatta şu anki yönetim kurulundan da Şahenk’in listesine girecek insanlar olduğundan bahsediliyor. Fenerbahçe’de 1 saatte bile çok şey değişir. Bu 15-16 gün yavaş geçmeyecek, çok hızlı geçecek ve çok şeyler değişecek. Bir saatte bile listelerin değiştiğini gördüm” ifadesini kullandı.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ