MENÜ

Sahaya da yabancılar!

Kadrosunda 12 yabancı bulunan Beşiktaş'ın dünkü Antalyaspor 11'inde 4 yabancı oyuncusu vardı. Edu ve Fernandes sonradan oyuna girdi, ancak tribündekilerin maliyeti dikkat çekiciydi.

Sahaya da yabancılar!

Beşiktaş’ta teknik direktör Carlos Carvalhal, yoğun maç temposunun etkilerini uyguladığı rotasyonla aşmayı planlıyor. Ancak Siyah-Beyazlılar’ın kilit isimlerinin zaman zaman kenarda kalması, hem takımın dengesini bozuyor, hem de ilginç bir tabloyu gözler önüne seriyor. Sezon başında kadrodaki yabancı sayısının sınırsız hale getirilmesinin en çok fayda sağladığı kulüp olan Kara Kartallar, dünkü Antalyaspor mücadelesine 4 lejyonerle çıktı. Carvalhal’ın sahaya sürdüğü ilk 11’de sadece Ernst, Sidnei, Simao ve Holosko yer aldı. Kulübede ise Fernandes, Hilbert ve Edu vardı.

Haberin Devamı

Neredeyse takım maliyeti!

Ancak Siyah-Beyazlılar’ın milyonlarca Euro ödediği isimler sakatlık, kart cezası ve Carvalhal’ın tercihleri nedeniyle tribündeki yerini aldı. Senede 3.7 milyon Euro alan Q7 cezası, 3 milyon Euro kazanan Almeida ile 1 milyon Euro’luk Bebe sakatlıkları nedeniyle yoktu. Ancak Guti (2.7 milyon Euro), Sivok (800 bin Euro), Alves (300 bin Euro) tribünde, Hilbert de (1.5 milyon Euro) kulübedeydi.

YORUM YAZ