MENÜ

Saffet Akbaş: Süper Lig'e çıkmak için elimizden geleni yapacağız

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Saffet Akbaş, 2-0 kazandıkları Ankaraspor maçının ardından, "Play-off’ta ilk maçımızı Altay ile deplasmanda oynayacağız. Süper Lig’e çıkmak için elimizden geleni yapacağız.'' dedi.

Saffet Akbaş: Süper Lig'e çıkmak için elimizden geleni yapacağız

TFF 1. Lig’in 34. ve son hafta mücadelesinde İstanbulspor, deplasmanda Ankaraspor’u 2-0 yendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbulspor Teknik Sorumlusu Saffet Akbaş, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Maçın sonucundan memnun olduklarını vurgulayan Akbaş, "Her iki takım futbolcularını tebrik ederim. Maç aşağı yukarı beklediğimiz şekilde geçti diyebilirim. Rakibin eksilerini biliyorduk, ona göre de oynamaya çalıştık. Sadece 2 gol ile yetinebildik ama rakibe de özellikle ilk yarıda pozisyonlar verdik. Kazanmak bizim için mutluluk verici." diye konuştu.

Hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu ve bunun için elinden geleni yapacaklarını anlatan Akbaş, "Play-off’ta ilk maçımızı Altay ile deplasmanda oynayacağız. Süper Lig’e çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun için var gücümüzle çalışıp, o mutluluğu yaşamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ