MENÜ

Sadık Çiftpınar'dan eşine sitem!

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, izolasyon döneminde çalışmalarına devam ediyor. Kondisyon hareketleri yapan Sadık Çiftpınar, esprili şekilde eşini etiketleyerek, "Hocam beni çok çalıştırdı" sözleriyle eşine takıldı. Uzun bir sakatlık döneminden çıkan Sadık, izolasyon dönemini eşiyle beraber geçirirken; sosyal medyayı ise bu ikili aktif kullanıyor.

Sadık Çiftpınar, izolasyon sürecini eşiyle birlikte geçirirken; Çiftpınar ailesi sosyal medyayı akitf olarak kullanıyor. İdmanlarını aksatmayan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Sadık Çiftpınar eşini etiketleyerek, "Hocam bugün beni çok çalıştırdı!" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Sadık Çiftpınar Kimdir?

1 Ocak 1993'te Adana'da dünyaya gelen Sadık Çiftpınar, 1.83 boyunda stoper mevkisinde oynamaktadır. Futbola Seyhan Belediyesi Altyapısı'nda başlayan ve ardından Galatasaray altyapısına transfer olan Sadık Çiftpınar, 2015 yılında transfer olduğu Yeni Malatyaspor'da yükselişe geçmiş ve buradaki performansıyla 5 Ocak 2019'da Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Bu sezon şanssız bir sakatlık yaşayarak sahalardan uzun bir süre uzak kalan Sadık Çiftpınar, lig ve kupada yalnızca 6 maçta forma giyebilmiştir.

YORUM YAZ