MENÜ

Sadi Tekelioğlu: Burak Yılmaz ihanet etti! Mehmet Ekici'yi Fenerbahçe'ye...

Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Sadi Tekelioğlu, muhtemel Burak Yılmaz transferiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu, Mehmet Ekici kıyası yaptı.

Sadi Tekelioğlu: Burak Yılmaz ihanet etti! Mehmet Ekici'yi Fenerbahçe'ye...

Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Sadi Tekelioğlu, muhtemel Burak Yılmaz transferini değerlendirdi.

Mehmet Ekici'ye 'Hain' diyenlerin Burak Yılmaz'ı takımda görmek istediklerini belirten Tekelioğlu'nun sözleri şu şekilde:

"İkinci yarının en iyi takımı"

Trabzonspor, ligin 2. yarısının en iyi takımı diyebiliriz. Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarında kaybedilen puanları çok arayacağız düşüncesindeyim. Fenerbahçe ve Başakşehir ile oynanacak maçlar var, yukarıyı yakalamak için artık işi çok zor.

"Bu performans yetmez"

Gençlerbirliği maçında çok pozisyon bulamadı ama iyi mücadele eden bir takım vardı. Seneye Süper Lig böyle olmaz, bu performansta Trabzonspor'u şampiyon yapmaya yetmez. Seneye Galatasaray ve Fenerbahçe daha iyi olurlar, bu sebeple Trabzonspor'un dikkatli olması lazım, iyi takviyeler gerekiyor.

"Burak Yılmaz ihanet etti"

Mehmet Ekici, krizini bence Trabzonspor yöneticileri iyi yönetemediler. Yusuf Yazıcı ile Mehmet Ekici beraber oynamalıydı, o zaman çok daha fazla katkı alınabilirdi. Mehmet Ekici'den faydalanılırdı, sezon sonu anlaşarak giderdi, bu yapılmadı hata yapıldı. Mehmet Ekici'yi suçlayanlar Burak Yılmaz'ı transfer etmeye çalışıyorlar. Burak Yılmaz Trabzonspor'a ihanet etmiştir.

"Fenerbahçe nefreti doğru değil"

Ayrıca Fenerbahçe ile nefret doğru değil, bu gerilimi kaşımamak lazım. Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye gitmesine izin verilmeliydi.

"Yusuf'u söyledim, inanmadılar!"

Yusuf Yazıcı'yı alt yapıda ben oynattım, bu çocuğa şans verilmesi lazım dediğimde, alt yapının başındasın diye böyle konuşuyorsun dediler. Ama bugün Yusuf'un performansını herkes görüyor. Yusuf Yazıcıoğlu'nun Avrupa'ya gitmesi için daha erken diyorum. 22 yaşına kadar Trabzon'da kalması daha iyi olacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ