MENÜ

Sadettin Saran: "Doğal başkan adayıyım"

Sadettin Saran, Kırıkkale Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Memleketinde öğrencilerle bir araya gelen işadamı, başarısının sırrını şu sözlerle paylaştı: Pes etmedim, başarılı oldum. Siz de pes etmeyin.

Sadettin Saran: "Doğal başkan adayıyım"

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, bilgi birikimi ve tecrübelerini paylaşmak üzere Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere tecrübelerini aktararak, geleceğin işadamları ve yöneticilerine başarıya ulaşma konusunda tavsiyelerde bulunan Saran, öğrenciler tarafından yöneltilen iş hayatı ve Fenerbahçe hakkındaki soruları cevapladı.

Kırıkkale Üniversitesi Yahya Kemal Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye akademisyenler ile çok sayıda öğrenci topluluğu katıldı. Soru cevap şeklinde yapılan söyleşide Sadettin Saran mesleki tecrübelerini ve anılarını öğrencilerle paylaştı.

Başarılarının sırrını öğrencilerle paylaşan Saran, “Kırıkkaleli olarak kendi memleketimde öğrencilerle olmaktan çok mutluyum. Ben Kırıkkale’den çıktım. Bu toprakların çocuğuyum Ben pes etmedim, başardım. Pes etmeyin, siz de başarabilirsiniz, ve mutlaka sevdiğiniz işi yapın.” dedi.

“TÜRK SPORUNA YAPILAN BİR SALDIRI”

Sporun önemine dikkat çeken Sadettin Saran, “Spor yapamıyorsanız mutlaka başka bir meşgale edinin. Türkiye’de spor yapma bilincini artırmak istediğim için sevmesem de yüzüyorum” diye konuştu.

Saran, bir öğrencinin “Fenerbahçe başkanı olacak mısınız” sorusuna ise “Ben doğal başkan adayıyım. Ama devam eden bir mahkemem var. Bu kongreye ne yazık ki yetişemiyor. Şu anda Fenerbahçe çok önemli bir dönemeçte. Şampiyonluğa koşarken şu an kongre ile ilgili gündem oluşturmak benim tercih ettiğim bir durum değil” diye yanıt verdi.

Sadettin Saran, “Fenerbahçe’ye Trabzon’da yapılan saldırı hakkında ne düşünüyorsunuz” şeklindeki soruya ise şu yanıtı verdi. “Türk sporuna yapılan çok büyük ve çok kötü bir saldırı. Kınıyorum.Olayların bu noktaya gelmesinde tüm spor camiasının ortak sorumluluğu bulunuyor.”

Final Four’a yükselen Fenerbahçe Basketbol Takımı’nı da gönülden desteklediğini belirten Saran, “Tabi ki Fenerbahçe şampiyon olacak” dedi.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ