MENÜ

Sadece Fink ve Ferrari futbolcuya benziyor

İşte Beşiktaş-Wolfsburg maçını yayınlayan İngiliz SKY TV'nin gözünden Kara Kartal...

Sadece Fink ve Ferrari futbolcuya benziyor

“Beşiktaş’ın sistemi yok. Kalecileri Hakan uzaktan şut atmaya davetiye çıkarıyor. İbrahim Kaş duracağı yeri bilmiyor, bir stoperden çok mankeni andırıyor. Rodrigo Tabata ise vasat bir futbolcu bile değil”

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın Wolfsburg karşısındaki hezimeti, Türkiye kadar Avrupa’da da dikkat çekti... İngiltere’de maçı yayınlayan SKY Televizyonu’nda karşılaşmayı anlatan Daniel Mann ve yorumcu eski futbolcu Tony Gale birbirinden ilginç açıklamalarda bulundular. İşte Tony Gale ve Daniel Mann’ın’ın yorumlarıyla Beşiktaş-Wolfsburg karşılaşması...

-Bu duruma anlam vermek güç. (Martins pozisyona giriyor, taraftarlar Kartal gol gol gol diye bağırıyor) Herhalde Wolfsburg gol atsın diye bağırmıyorlar.
-Hakan Arıkan çok yetersiz. Tüm topları sektiriyor. Kalecinin bu davranışları, Wolfsburg’u uzaktan şut atmaya itiyor. (Ardından Misimoviç’in golü geliyor)
-Beşiktaş’ın bir sistemi bile yok. Mutlaka kazanması gerekiyor, ama ne hücumda çoğalabiliyorlar, ne de savunmada iyiler. Ayrıca sahaya yayılış çok hatalı. Beşiktaş kornerlerde hem topu, hem de adamı kaçırıyor.
-Tabata çok vasat bir futbolcu. Hatta vasatın da altında. Ödenen yüksek maliyet gerçekten ilginç.
-İbrahim Kaş ne duracağı yeri, ne de nasıl defans yapılacağını biliyor. Kaş yakışıklı bir oyuncu. Futbolcu değil de mankeni anımsatıyor!
-(İlk yarı bitiyor) Wolfsburg mutlu, ama Beşiktaş daha mutlu. Çünkü ev sahibi takım kalesinde 3 gol birden görebilirdi.
-Beşiktaş’ta sadece Fink ve Ferrari futbolcuya benziyor. Ayağına top yakışan iki futbolcu var. Geri kalanı ise sıradan isimler.
-Sadece seyircinin desteği, Devler Ligi’nde ilerlemek için yeterli değil.

Haberin Devamı

Edip Adanır/Londra

YORUM YAZ