MENÜ

Sabırlı ol, yakın oyna

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Tarbzonspor maçında galibiyetin kapısını açacak anahtarı belirledi.

Sabırlı ol, yakın oyna

Fenerbahçe’nin teknik patronu antrenman boyunca birçok kez, “sabırlı oynayın, rakibe yakın olun” diyerek oyuncularını uyardı. Üst üste kazandıkları Başakşehir, Kasımpaşa ve Kardemir Karabük maçlarında sergilenen futboldan memnun olan Kartal cumartesi günü Trabzonspor karşılaşmasında da rakiplerine boş alan bırakmadan 3 puana ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’in lideri Fenerbahçe’de, Trabzonspor maçının parolası, “sabır” ve “yakın oyun” olarak belirlendi.

Teknik Direktör İsmail Kartal dün sabah gerçekleştirilen antrenmanda futbolcularına sürekli uyarılarda bulundu. Sarı Lacivetli hocanın minyatür kale maçta oyuncularına birçok kez, “sabırlı oynayın, rakibe yakın olun” ifadelerini kullandığı duyuldu. Futbolcularından hücuma çıktıklarında ve pas yaparken sabırlı olmalarını isteyen İsmail Kartal, savunma ve orta saha aksiyonlarında sarı-lacivertli öğrencilerini rakibe yakın durmaları konusunda birçok kez uyardı.

Sesini yükseltti

Kartal’ın, Süper Lig’de üst üste kazanılan Başakşehir, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarındaki sabırlı ve prese dayalı futboldan çok memnun olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertli takımın bu konuda çok önemli mesafe aldığını düşünen tecrübeli teknik adam, Trabzonspor karşılaşmasında da sabırlı ve prese dayalı oyunun galibiyetin kapısını açacağını düşünüyor.

Süper Lig’de üst üste 7 galibiyete imza atan Fenerbahçe özellike Başakşehir, Kasımpaşa ve Karabükspor maçlarında form grafiğini yukarıya çekerken övgüleri toplamayı başarmıştı. Bu karşılaşmalarda aynı oyun anlayışını sahaya yansıtan ve üç kritik galibiyete imza atan sarı-lacivertli takım, güçlü rakiplerine boş alan bırakmamıştı.

Bu arada Teknik Direktör İsmail Kartal’ın dünkü antrenmanda Trabzonspor maçının havasına girdiği gözlendi. Olumlu işler yapan oyuncularını tebrik eden Kartal’ın zaman zaman sesini yükseltmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Milliyet / Senad Ok




Haberin Devamı
YORUM YAZ