MENÜ

Ryan Donk'tan iddialı sözler!

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk, Beşiktaş derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu Beşiktaş derbisinde gol atabileceğini söyledi.

Ryan Donk'tan iddialı sözler!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'la oynayacakları maçın hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü. İdman öncesinde sarı kırmızılı futbolcu Ryan Donk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

İşte Ryan Donk'un açıklamaları:

Çok önemli bir maç bizi bekliyor. Şampiyonluk yolunda en önemli maçlardan bir tanesi olacaktır. Kendi sahamızda oynayacağımız bir derbi olacak. Maça nasıl başladığımız önemli. İyi başlamamız gerekiyor. Son Konya maçında galip gelmek istedik ancak herkes konsantrasyonumuzu gördü. O yüzden bu maça da en iyi şekilde başlayıp iyi bir sonuç almak istiyoruz.

Hocamızın vereceği karar çok önemli. Burada oyuncuların nerede oynaması gerektiğini o biliyor. O bana söylediği sürece her pozisyonda oynamaya hazırım. Şu an için de kendimi çok çok iyi hissediyorum. Onun takdir ettiği her yerde oynayabilirim.

Şu anda tabii ki defans pozisyonunda oynuyorum. Evet Fenerbahçe'ye gol attım. Tekrardan duran topta çıkıp gol atabilirim, öyle bir hissiyatım da var. Bugünlerde öyle bir gol gelebilir. Ama umarım forvet arkadaşlarımız üstlerine düşen görevi yapar ve bu mutluluğu yaşarlar. Ben de kendi pozisyonumda daha sakin olabilirim.

Haberin Devamı

Türkiye'de bu tip sürprizler olabiliyor. Çok uzağa gitmemek lazım, geçen sene de böyle bir şey oldu biliyorsunuz. Bir anda Fenerbahçe çıktı ama sonunda şampiyonluğa mutlu sona biz ulaştık. Şu anda yapmamız gereken 4 tane maçımızı en iyi şekilde sonuçlandırıp, galibiyetlerle dönüp mutlu sona ulaşmak. Başka takımlara bakmadan...

YORUM YAZ