MENÜ

Rüştü Reçber'den Fenerbahçe yorumu: Bu saatten sonra...

Eski Milli kaleci Rüştü Reçber, Fenerbahçe'de bir Koeman gerçeği oluşabileceğini belirterek, önümüzdeki sürecin sarı-lacivertli yönetime Hollandalı teknik adamla devam etme seçeneği sunabileceğini söyledi.

Rüştü, şahsına Fenerbahçe tarafından herhangi bir teklif gelmediğini de vurgulayarak, "Şu ana kadar olmadı. Onun dışında biz Fenerbahçe ile ilgili her türlü hizmeti, elimden gelen ne ise dışarıdan veya içerıde yapmakla mükellef kişileriz" dedi.

Haberin Devamı

"Koeman dışında yabancı bir teknik adamın gelmesiyle sorunların azalacağını sanmıyorum"

Fenerbahçe'de konuşulan teknik direktör tercihleri ile ilgili olarak ise Rüştü Reçber, "Fenerbahçe'de bir Koeman gerçeği oluşabilir. Önümüzdeki süreç Fenerbahçe'nin Koeman ile devam etme seçeneğini de sunabilir yönetime ama bu olmadığı zaman mutlaka ve mutlaka yerli bir teknik direktör ile devam edilmesi düşüncesi içerisindeyim. Çünkü bu saatten sonra Türk futbolunu bilen, Fenerbahçeyi bilen ve tanıyan birilerinin olması lazım. O da bu ülke sınırları içerisinde yaşayan teknik adamlardan geçiyordur. Koeman dışında yabancı bir teknik adamın gelmesi halinde ise Fenerbahçe'deki sorunların azalacağı anlamına gelmez" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ