MENÜ

Ruslar şov yaptı

Soçi’deki maç müthiş bir atmosferde oynandı. Rus futbolseverlerin tamamını doldurduğu statta renkli görüntüler vardı.

Ruslar şov yaptı

Dünya Kupası’nı kusursuza yakın bir organizasyon sergileyen Rusya, UEFA Uluslar Ligi’nde de aynı coşkuyu sürdürüyor. Milli Takımımız’ı Soçi’de ağırlayan Ruslar, Fişt Olimpiyat Stadyumu’nun tamamını dolurdu. 44 bin kişilik spor kompleksindeki maç deyim yerindeyse kapalı gişe oynandı.

Haberin Devamı

Tribünler bir an bile olsun susmadı. Maçın başından sonuna kadar takımlarına destek veren Ruslar, ortaya oldukça renkli görüntüler çıkardı.

Herhangi bir olumsuz olayın yaşanmadığı karşılaşma sonunda ise coşku yerini liderlik kutlamalarına bıraktı. Rusya’da Ay-Yıldızlılar da yalnız değildi. Yaklaşık 3 bin gurbetçi bayraklarla millilere destek verdi.

Soçi’de kuş istilası

Müsabaka öncesi takımlar ısınmak için sahaya çıktığında bir sürprizle karşılaştı. Yeşil zeminde adeta güvercilerin istilası vardı. Görevlilerin saha dışına çıkarmaya çalıştığı güvercinler zaman zaman çıkmakta inat edince ortaya renkli görüntüler çıktı.

Ruslar’dan Terör alarmı!

Maç öncesinde veya sonrasında herhangi bir olay yaşanmaması adına Ruslar büyük çaba gösterdi. Fişt Stadyumu’nun etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis adeta kuş uçurmadı. Taraftarlar stada alınırken elektronik eşyaları dahi kontrolden geçirildi. Yoğun aramalar yapıldı.

YORUM YAZ