MENÜ

Rus futbolcu Aleksandr Kokorin'e hapis şoku!

Zenit Saint Petersburg'un yıldız futbolcusu Aleksandr Kokorin, Krasnodar forması giyen Pavel Mamaev'le birlikte bir skandal bir olaya imza atarak Rusya'da gittikleri bir kafede aralarında Rusya Endüstri ve Ticaret Bakanlığı'nda görev yapan Denis Pak'ın da olduğu iki kişiye saldırmıştı. Gözaltına alınan isimlerden Kokorin'in 8 Aralık'a kadar hapiste tutulacağı ifade edildi.

Rus futbolcu Aleksandr Kokorin'e hapis şoku!

Zenit Saint Petersburg'un yıldız ismi Aleksandr Kokorin ile Rusya Milli Takımı'ndan arkadaşı Pavel Mamaev, geçtiğimiz günlerde gittikleri bir kafede aralarında Rusya Endüstri ve Ticaret Bakanlığı'nda görev yapan Denis Pak'ın da olduğu iki kişiye saldırmıştı.

Haberin Devamı

İki futbolcu, salı günü polis tarafından gözaltına alınmış ve soruşturmaları başlatılmıştı. Rusya'da büyük yankı uyandıran skandalla ilgili bugün flaş bir gelişme yaşandı.

Sorgulamanın tamamlanmasının ardından nezarethaneye gönderilen Kokorin'in elleri kelepçeliyken çekilmiş bir fotoğraf sosyal medyaya düştü. 27 yaşındaki golcünün bu sırada yüzünün gülüyor oluşu da dikkat çekti. Rus futbolcu Kokorin'in davanın sonuçlanacağı 8 Aralık’a kadar hapiste kalacağı öğrenildi.

Rus futbolcu Aleksandr Kokorine hapis şoku

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

YORUM YAZ