MENÜ

Rubin Kazan buzdan kale: 0-0

Şampiyonlar Ligi F grubunda oynanan günün ilk maçında, Rubin Kazan İspanya'da 2-1 devirdiği Barcelona'ya bir kez daha boyun eğmedi ve 0-0 berabere kalarak bir puanı hanesine yazdırdı.

Rubin Kazan buzdan kale: 0-0

Karşılaşmanın başından itibaren Rubin Kazan yarı sahasında oynanan mücadelede İspanyol devi Barcelona, özellikle Rubin Kazan'ın ceza sahası ön çizgisinden öteye bir türlü geçemedi. Zaman zaman 8-9 futbolcunun ceza sahası içi ve çevresinde savunma yaptığı görünen maçta Rubin savunması adeta kuşatmadaki bir kalenin savunması gibi mücadeleci bir görüntü sergiledi.

İlk yarıda İbrahimovic'le gol fırsatları yakalayan Barcelona, bir türlü golü bulamadı. 42. dakikada frikik kazanan Barcelona, İbrahimovic'in şutunda Ryzhikov uçarak topu engelledi. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın 62. dakikasında milli futbolcumuz Gökdeniz, oyundan çıkarak yerini Bukharov'a bıraktı.

Zaman zaman Rubin Kazan ataklar da geliştirdi ancak Barcelona savunması dikkatliydi. 66. dakikada Messi'yle gelişen atakta Alves ceza sahasına doğru hareketlendi, altı pas diye tabir edilen bölgede İbrahimovic'e pasını aktardı. İsveçli yıldız futbolcu topu müdahele edemeden Kaleshin müthiş bir dokunuşla tehlikeyi uzaklaştırdı.

Rubin Kazan 78. dakikada tehlikeli bir kontra atak geliştirdi. Bukharov iki rakibinden sıyrılarak ceza sahasına girdi ancak Valdes'in yatarak müdahelesinde seken topu Puyol kornere gönderdi. 82. dakikada oyuna giren Henry, kale sahasına yapılan ortada, kaleye iki üç metre mesafedeyken üzerine gelen ortaya etkili bir vuruş yapamadı ve top kalecide kaldı. 90. dakikada Messi ile belki de maçta ilk kez geniş alan yakalayan Barcelona, Messi'nin pasına yine çok kötü bir vuruş yapan Henry ile umutlarını kaybetti. İki dakika uzayan maçta başka gol olmadı ve Barcelona Rusya'da iki puan bıraktı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ