MENÜ

Ronaldo'yu çileden çıkaran hakem geri adım attı

Sırbistan-Portekiz maçının son dakikasında Cristiano Ronaldo'nun attığı golü topun çizgiyi geçmemesi gerekçesiyle saymayan Hollandalı hakem Danny Makkelie pozisyonla ilgili, "FIFA politikasına göre, söyleyebileceğim tek şey milli takımın teknik direktörü Fernando Santos ve Portekiz takımından olanlar için özür dilemektir" ifadelerini kullandı.

Ronaldo'yu çileden çıkaran hakem geri adım attı

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun topu çizgiyi geçmesine rağmen gol kararı vermeyen Hollandalı hakem Danny Makkelie, skandal pozisyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Portekiz basınından A Bolo'ya konuşan Makkelie, "FIFA politikasına göre, söyleyebileceğim tek şey milli takımın teknik direktörü Fernando Santos ve Portekiz takımından olanlar için özür dilemektir. Hakem ekibi olarak, iyi kararlar vermek için her zaman çok çalışıyoruz" dedi.

Ronaldoyu çileden çıkaran hakem geri adım attı

Ronaldo çılgına dönmüştü

Portekiz'in 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Sırbistan ile 2-2 berabere kaldığı maçta Ronaldo'nun 90+3'te attığı gol, topun tamamının çizgiyi geçmediği gerekçesiyle sayılmamıştı. Bu kararın ardından çılgına dönen Ronaldo, sinirden kaptanlık pazu bandını yere fırlatmıştı.

YORUM YAZ