MENÜ

'Ronaldo bile kıskandı'

Portekiz Milli Takımı'nın kampında Beşiktaşlı taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşan Quaresma yaşananları FANATİK'e anlattı: “Cristiano Ronaldo yapılan tezahüratlara çok şaşırdı ve ne kadar sevildiğimi anladı. Bu durumu o bile kıskandı”

'Ronaldo bile kıskandı'

Beşiktaş’a geldiği günden beri taraftarların 1 numarası olan Ricardo Quaresma, Portekiz Milli Takımı’nda da yalnız kalmamıştı. Portekiz kafilesi, Danimarka’yla oynadığı maç öncesinde otele geçerken Siyah-Beyazlı futbolseverler, Q7’yi tezahüratlarla karşılaşmaştı. Yıldız futbolcu, o anda yaşananları FANATİK’e anlattı. Gösterilen ilginin kendisi için de sürpriz olduğunu belirten Quaresma, “Türkiye’de bunlara alıştım. Ancak milli takımda, Portekizliler dışında hiç kimse bir oyuncuya böyle tezahüratlar yapmamıştı. Bu durumu Ronaldo bile kıskandı. Hatta bana takılıp, “Bunlar senin fan club üyelerin mi?” dedi. Yaşananlara o da çok şaşırdı. Nereye gitsem Beşiktaşlılar arkamdan geliyor. Avrupa’nın önemli kulüplerinde oynadım, ancak böyle bir seyirci hiç görmedim. Gerçekten çok mutluyum” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘Umarım Türkiye’yle oynarız’

Ronaldo’yu Türkiye’ye davet ettiğini belirten Q7, “Daha önce de İstanbul’da bulunmuştu, ancak maçımıza gelememişti. Eğer kendi programıyla kesişmezse, bir gün gelip İnönü Stadı’nda Beşiktaş’ın maçını izleyecek” dedi. EURO 2012 Play-Off’unda Bosna Hersek’le eşleştiklerini hatırlatan Portekizli futbolcu, “Kuradan önce Türkiye’nin çıkmaması için temennide bulundum. Çünkü iki ülkenin de şampiyonada olması gerektiğini düşünüyorum. Umarım EURO 2012’nin finalinde Türkiye’yle oynarız” diye konuştu.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ