MENÜ

Ronaldinho'ya FIFA 20 şoku!

Sahne pasaport kullanarak Paraguay'a giden ve yakalanarak hapis cezasına çarptırılan Ronaldinho için bir kötü haber de oyun camiasından geldi. EA Sports, hapse giren Ronaldinho'yu FIFA 20'den çıkarmayı planlıyor. İmaj olaylarına önem veren EA, son olarak bu kararı Cristiano Ronaldo için almıştı.

Ronaldinho'ya FIFA 20 şoku!

Dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho Paraguay’da tutuklu bulunduğu hapishaneden serbest bırakıldı… Kardeşi ile birlikte sahte pasaport kullanarak ülkeye giriş yapmaya çalışırken yakalanan Ronaldinho’nun cezası ev hapsine çevrildi.

Haberin Devamı

Kardeşi Roberto Assi ile birlikte Mart ayının başında hapishaneye giren Ronaldinho 1.6 milyon dolar kefalet bedeli karşılığında serbest bırakıldı ve cezası ev hapsine çevrildi. Hapishane cezası sona eren Ronaldinho ve kardeşi Roberto Assis ev hapsini Paraguay’ın başkenti Acuncion’da bir otelde geçirecek. Toplamda 6 ay ceza alan ve hapishanede 32 gün kalan Ronaldinho’nun cezası yargıç Gustavo Amarillo ile yapılan görüşmelerin ardından ev hapsine çevrildi.

Ronaldinho için bir kötü haber de oyun camiasından geldi. EA Sports, hapse giren Ronaldinho'yu FIFA 20'den çıkarmayı planlıyor. Yakın zamanda konuyla ilgili duyurunun EA' tarafından yapılması bekleniyor.

YORUM YAZ