MENÜ

Ronaldinho'da flaş gelişme

Son olarak Napoli'nin devreye girdiği Ronaldinho için Beşiktaş'ın sona doğru çok yaklaştığı öğrenildi. Sambacı'nın 8 milyon Euro'luk yıllık maliyetinin 6 milyona kadar indirilmesi, heyacını daha da artırdı.

Ronaldinho'da flaş gelişme

Beşiktaş’ta yıldız oyuncu transferi konusunda gündemdeki yerini koruyan Brezilyalı futbolcu Ronaldinho için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor... Siyah-Beyazlılar’da 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, dünyaca ünlü futbolcuyu takıma kazandırmak için tam gün mesai yapıyor, tüm zamanını bu transfere harcıyor. Sambacı’nın kardeşi ve aynı zamanda menaceri olan Roberto De Assis ile daha önce bir araya gelen Çebi, Assis’in Avrupa’daki ortakları olan menacerlerle de sürekli toplantı halinde bulunuyor. Ronaldino için mali kaynak arayışlarını da devam ettiren Kara Karal’ın, bu yolda önemli adımlar attığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Çebi tam yetkiyi almış durumda

İnönü Stadı yıkıldığı için maçlara taraftar çekmeyi hedefleyen yönetimden transfer konusunda tam yetki alan Çebi’nin, en kısa zamanda mutlu sona ulaşmaya çalışacağı bildirildi. Son olarak İtalya’dan Napoli’nin talip olduğu Ronaldinho konusunda pazarlıkların kıyasıya devam ettiği öğrenilirken, Beşiktaş’ın Çizme temsilcisine göre önde olduğu belirtildi. Yönetim birkaç gün içinde işi imza aşamasına getirmek isterken, çok kapsamlı ve ayrıntılı anlaşma şartlarında mutabakatın sağlandığı ifade edildi. 8 milyon Euro’dan 6 milyona kadar düşürülen yıllık maliyet için ek sponsor desteği arayışlarının da devam ettiği vurgulandı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ