MENÜ

Roma'nın gözü Galatasaray'ın genç yıldızında!

Ara transfer döneminin gözde isimlerinden biri de Galatasaray forması giyen Ozan Kabak... Teknik Direktör Fatih Terim döneminde parlayan genç futbolcu, İtalyan devlerinin radarına girdi. Daha önce Cengiz Ünder'i kadrosuna katan Roma, bu kez Ozan Kabak için kolları sıvadı. Yine İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in de Ozan Kabak ile ilgilendiği iddia edildi. İtalyan basınını yakından takip eden gazeteci ve Fanatik Gazetesi yorumcusu Dündar Keşaplı, İtalyan devleriyle adı anılan Ozan Kabak transferi hakkındaki son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Galatasaray'da Fatih Terim'in parlattığı genç yetenek Ozan Kabak, ara transfer döneminin gözde isimlerinden biri... Teknik Direktör Fatih Terim döneminde parlayan genç futbolcu, İtalyan devlerinin radarına girdi.

Haberin Devamı

Cengiz Ünder'i kadrosuna katan Roma, bu kez Ozan Kabak için kolları sıvadı. Yine İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in de Ozan Kabak ile ilgilendiği iddia edildi.

İtalyan basınını yakından takip eden gazeteci ve Fanatik Gazetesi yorumcusu Dündar Keşaplı, İtalyan devleriyle adı anılan Ozan Kabak transferi hakkındaki son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Roma'nın Ozan Kabak için girişimleri başlattığını ifade eden Dündar Keşaplı, "Ozan Kabak'ın sözleşmesinde 7.5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Roma'nın sportif direktörü gerekirse bonservis bedelinin yanı sıra serbest kalması için 7.5 milyon euro'yu da ödemeye hazır olduğunu belirtti." dedi.

Ozan Kabak'ın Roma'ya transfer olması durumunda takıma çok katkı sağlayacağını ifade eden Dündar Keşaplı, "Roma Sportif Direktörü Monchi, ilerleyen günlerde Galatasaraylı yöneticilerle bir araya gelip anlaşmaya çalışacak." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ