MENÜ

Roma - Milan (CANLI)

Roma ile Milan İtalya Serie A'da haftanın maçında kozlarını paylaşıyor. Kazanan takımın ikincilik koltuğuna oturacağı Roma - Milan maçı LİG TV 3'den canlı olarak yayınlanıyor. Maçın detayları ve canlı-grafikli anlatım fanatik.com.tr'de olacak.

Roma - Milan (CANLI)

İtalya Serie A'da ikinci sırada yer alan Roma ile üçüncü sırada yer alan Milan haftanın maçında kozlarını paylaşıyor. Kazanan takım Juventus'un ardından ikinci sıraya yükselecek. Bu sezon sahasında hiç puan kaybetmeyen Roma Milan karşısında da bu serisini devam ettirmek istiyor. Milan ise oldukça formda. Son 5 maçında 13 puan toplayan Montella'nın öğrencileri son iki deplasman maçını da kazanmıştı. Kırmızı-siyahlılar Roma deplasmanında da 3 puan peşinde.

Ev sahibi takımda Parades, Florenzi ve forvet Mohamed Salah'ın sakatlıkları bulunuyor. Milan'da da üç eksik var. Kucka, Montolivo ve Calabri Roma karşısında forma giyemiyor.

Roma - Milan saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23.00'te başlayan dev maç Lig TV 3'ten canlı yayınlanıyor. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz.

İki takımda bu sezon oynadığı 15 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı ve 32 puan topladı. Roma averajla Milan'ın üstünde ikinci sırada yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ