MENÜ

Roma - Atalanta maçı öncesi bilinmesi gerekenler

İtalya Serie A Ligi'nin 28. hafta mücadelesinde, 44 puan 11 averaj ile 6. sırada yer alan Roma, 47 puan 20 averaj ile 5. sırada yer alan Atalanta ile karşı karşıya geliyor. Son lig maçında 4-0 kazanan Atalanta çıkışını Roma karşısında devam ettirmek istiyor.

Roma - Atalanta maçı öncesi bilinmesi gerekenler

Bu sezon istikrar sağlamakta zorlanan Roma, ligde oynadığı son 5 maçın 3’ünde berabere kalırken 2 maçtan ise galibiyet ile ayrıldı. Son lig maçında deplasmanda Spezia ile karşılaşan ev sahibi ekip, birçok gol pozisyonunu cesurca harcasa da 90+9’da buldukları penaltı golüyle 1-0 galip geldi. Tek eksiği bulunan Afena-Gyan bu maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Atalanta 5 maçlık galibiyet hasretini Sampdoria karşısında 4-0’lık galibiyetle dindirdi. Eksik oyunculara rağmen oynadığı futbol ile göz dolduran konuk ekip, performansıyla adeta geri dönüş sinyalleri verdi. Üst üste alınan kötü sonuçlar zirveden uzaklaşmalarına sebebiyet verse de Avrupa kupalarına katılım için sıralamalarını korumaları gerekiyor.

Serie A’da en çok gol girişiminde bulunan ilk üç takım arasında yer alan Roma ve Atalanta'nın mücadelesin her sonuca açık olsa da tarafların karşılıklı gol bulması muhtemel.

YORUM YAZ