MENÜ

Rodrigues'e övgü ve uyarı

Galatasaray'ın gözbebeği Garry Rodrigues, yaptıkları övüldü, ancak bireysel futbolu eleştirildi.

Rodrigues'e övgü ve uyarı

Rodrigues’in dikkatini çeken teknik heyetin, “Gol vuruşu konusunda eksiğin vardı ve bu da özel çalışmalarla daha iyi noktaya geldi. Şimdi biraz daha çevre kontrolü yapman gerekiyor. Bu oyunda atmak kadar attırmak da çok önemli” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Fatih Terim’in gelişinden sonra bambaşka kimliğe bürünen Garry Rodrigues’e hem övgü hem de uyarı geldi. Gol vuruşlarındaki eksikliğinin giderilmesi için Fatih Terim tarafından yaz döneminde özel çalışmaya yönlendirilen ve bu yönünü geliştirerek sezona giren Rodrigues’in, Lokomotiv maçı sonrasında dikkati çekildi.

Teknik kadro, Moskova’ya da güzel bir gol atan Rodrigues’ten daha paylaşımcı olmasını istedi. Teknik heyetin maç sonrası yaptığı analizde, Rodrigues’in müsait pozisyonlarda arkadaşlarına pas atmadığı, bunun gerçekleşmesi durumunda farkın daha da büyüyeceği tespit edildi. Bundan dolayı Rodrigues’e, “Galatasaray için çok önemli bir oyuncusun. Sendeki yeteneği ilk günden beri gördük ve üzerinde durduk. Gol vuruşu konusunda eksiğin vardı ve bu da özel çalışmalarla daha iyi noktaya geldi. Şimdi biraz daha çevre kontrolü yapman gerekiyor. Bu oyunda atmak kadar attırmak da çok önemli” uyarısı yapıldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Galatasaray’da geçen sezon göreve gelen Fatih Terim, Tudor döneminde yeterince değerlendirilmeyen Garry Rodrigues’i ele almış, kadrosundaki ilk ismin o olacağını yakın çevresine söylemişti. Terim’in Rodrigues konusundaki öngörüsü de böylece gerçekleşmiş oldu. (Skorer)

YORUM YAZ