MENÜ

Rocket League 50 milyon oyuncu sayısını aştı!

Yayınlanmasının ardından üç yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen, Rocket League hız kesmeden devam ediyor. Geliştirici Psyonix oyunun şu anda 50 milyon oyuncu sayısını aştığını açıkladı.

Rocket League 50 milyon oyuncu sayısını aştı!

Psyonix attığı tweette: “Rocket League’in artık dünya çapında 50 MİLYONdan fazla oyuncusu var! Bu inanılmaz kilometre taşına ulaşmamıza yardım ettiği için sürekli büyüyen küresel topluluğumuza teşekkür ederiz.” diyerek başarısını kutladı.

Haberin Devamı

Tweet’e verilen en üstteki takipçi yanıtı, platformlar arası parti işlevi için istek belirtiyor. Bu ay başında vadedilen bir özellik olan RocketID, Psyonix tarafından “sistemin tüm platformlarda kusursuz bir şekilde çalışmasını sağlamak” için süresiz olarak ertelendi.

Rocket League 50 milyon oyuncu sayısını aştı

Ancak Rocket League yeni içerik ve özellikleriyle durmuyor. Psyonix, yeni Rocket Pass ilerleme sistemini 5 Eylül’de yayınlayarak en büyük değişikliklerden birini uyguladı bile.

Ayrıca geliştirici, 50. yılını kutlayan Hot Wheels ile birlikte Triple Threat DLC paketini 24 Eylül’de yayınlayacak. Paket, üç yeni Hot Wheels temalı araba, benzersiz çıkartmalar ve diğer ücretsiz içerikleri sunacak. (Psoyun.com)

YORUM YAZ