MENÜ

Robinho güneşe çıkıyor

30 derece sıcaklıkta ki Brezilya’dan Sivas’a gelen Robinho, fikstür şanssızlığıyla birlikte güneşe hasret kalmıştı. Sambacı pazar günkü Göztepe deplasmanını adeta iple çekiyor.

Robinho güneşe çıkıyor

Sivasspor’un dünyaca ünlü yıldızı Robinho’nun geldiğinden bu yana en büyük sıkıntısı soğuk havaydı. Sivas’ın ayazına alışmakta güçlük çeken yıldız oyuncunun fikstür de yüzüne gülmedi. Kırmızı-Beyazlı takıma imza attığından bu yana Yeni Malatya ve Kayseri deplasmanlarına giden Brezilyalı yıldız güneş yüzü görmedi. Bu hafta İzmir deplasmanına gidecek olan Yiğidolar’da buna en çok sevinen Robinho oldu.

Sivas’ta gündüz 1 derece olan hava sıcaklığı gece ise eksiye iniyor. İzmir’de ise maçın oynanacağı saatte havanın 13 derece olması bekleniyor. İdmanlarda takım arkadaşlarına şakayla karışık, “Yaz ne zaman gelecek” diyen başarılı oyuncunun bu kez “İzmir’de hava sıcaklığıyla birlikte performansım da artacak” dediği belirtiliyor.

Öte yandan Sivasspor’da sakatlığı nedeniyle Osmanlıspor maçında forma giyemeyen Kone’nin bu kritik maça yetişmesi bekleniyor.

Robinho’nun oynadığı maçlarda hava durumu

Yeni Malatya-Sivas: 4 derece
Sivas-Galatasaray: 1 derece
Kayseri-Sivasspor: 5 derece
Sivasspor-Osmanlı: 1 derece

Şampiyonlar Ligi yayıncısı değişti! Şifre kalkıyor mu?

Haberin Devamı
YORUM YAZ