MENÜ

Roberto Mancini: Chelsea Yüzde 80 turu geçer

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve Wesley Sneijder, Chelsea maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Roberto Mancini: Chelsea Yüzde 80 turu geçer

İlk olarak söze başlayan Hollandlı yıldız Wesley Sneijder: Bu kadar yüksek seviyede oynanan maçların futbolculara tecrübe ve moral açısından katkısı büyük. Jose Mourinho ile her zaman dostuz ama yarın sahada farklı bir atmosfer olacak." diyen 29 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da kalıp kalmayacağına ilişkin soruya "Burada çok mutluyum, bence Avrupa'nın en iyi takımlarından biriyiz. Roberto Mancini ve Jose Mourinho çok önemli iki teknik direktör. İkisi de çalıştığım en iyi teknik direktörler." dedi.

Sneijder'den sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Roberto Mancini, yarın kimi oynatıp oynatmayacağına yönelik soruya, "Kim oynar kim oynamaz, hangi yerli oynar hangi yabancı oynamaz tarzı sorularından hoşlanmıyorum. Chelsea karşısında daha fazla yabancı oyuncumuzu oynatabiliriz. Chelsea karşısında ev sahibi avantajımızı iyi kullanmalıyız." ifadelerini kullandı. Tur şansını yorumlayan İtalyan hoca, "Yüzde 80 Chelsea bizi yener, turu geçer. Didier Drogba ve Wesley Sneijder'e, Chelsea karşısında çok ihtiyacımız var. Drogba ve Sneijder, maçtan sonra Mourinho ile yemeğe çıkabilir ama saha içinde düşmanlar." diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ