MENÜ

Robert Skov'dan flaş Türkiye açıklaması!

Kopenhag takımında forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Robert Skov, bir süredir Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündemini meşgul ediyordu. Yıldız isim, ülkesi Danimarka'nın Avrupa U-21 Futbol Şampiyonası'nda Almanya ile oynayacağı açılış maçı öncesinde Türkiye'ye geleceğine yönelik iddialara açıklık getirdi.

Robert Skov'dan flaş Türkiye açıklaması!

Kopenhag takımında forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Robert Skov, bir süredir Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündemini meşgul ediyordu. Yıldız isim, ülkesi Danimarka'nın Avrupa U-21 Futbol Şampiyonası'nda Almanya ile B Grubu'nda oynayacağı açılış maçı öncesinde Türkiye'ye geleceğine yönelik iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Haberin Devamı

Ekstra Bladet gazetesine konuşan Skov, "Türkiye'ye transfer olacağıma yönelik haberler hiçbir şekilde doğru değil. Her şeyden önce içinde bulunduğumuz durumda başka bir ülkeye gitmenin çok zor olacağını düşünüyorum. Başka bir kulübe transfer olmak elbette güzel bir tecrübe olacaktır. Ancak şu an için böyle bir önceliğim yok." ifadelerini kullandı.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ