MENÜ

Robert Prosinecki: İnsanüstü oynadık

Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki 3-1 kazandıkları Beşiktaş maçını değerlendirdi. Başarılı teknik adam buralara geleceklerine kimsenin inanmadığını belirtirken, "Beşiktaş çok iyi bir takım. İyi oyuncuları var. Biz bu 3 puan için insanüstü bir oyun sergiledik. Oyuncularımızın ne kadar istediğini görüyoruz. Ligde kalmak adına çok iyi bir fırsat yakaladık. Ancak hiçbir şey bitmiş değil. Bir şey söylemek için erken. " şeklinde konuştu.

Robert Prosinecki: İnsanüstü oynadık

Robert Prosinecki'nin maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Takım ligin dibindeydi ve herkes bizim küme düşeceğimizi düşünüyordu. Biz her şeyimizi verdik buralara gelmek için... Beşiktaş çok iyi bir takım. İyi oyuncuları var. Biz bu 3 puan için insanüstü bir oyun sergiledik. Oyuncularım biraz tadını çıkarsın galibiyetin... Önemli bir Rize maçı var önümüzde...

"Hiçbir şey bitmedi"

3 maçtır kazanıyoruz. Kimse bu maçtan 9 puan alacağımızı düşünmezdi. Başarılması çok zor bir durum. Oyuncularımızın ne kadar istediğini görüyoruz. Ligde kalmak adına çok iyi bir fırsat yakaladık. Ancak hiçbir şey bitmiş değil. Bir şey söylemek için erken.

YORUM YAZ