MENÜ

Robert Lewandowski transferinde Barcelona'ya rakip! PSG devreye girdi

Real Madrid'in uzun süredir peşinden koştuğu Kylian Mbappe'yi takımda tutan Paris Saint-Germain, şimdi de transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Fransız ekibinin Bayern Münih'ten ayrılık kararı alan ve Barcelona'nın radarında bulunan Robert Lewandowski için transfer yarışına dahil olduğu iddia edildi.

Robert Lewandowski transferinde Barcelona'ya rakip! PSG devreye girdi

Real Madrid'in uzun süredir peşinden koştuğu Kylian Mbappe'yi takımda tutan Paris Saint-Germain, şimdi de transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

L'Équipe'te yer alan habere göre Paris Saint-Germain, Bayern Münih ile ayrılığın eşiğinde olan Polonyalı golcü Robert Lewandowski'yi yakından takip ediyor.

Fransız ekibine futbol danışmanlığı yapan Luis Campos'un, sezon öncesinde kadronun hücum hattını güçlendirmek istediği belirtilirken, PSG'nin yıldız futbolcuyu ilk hedef olarak belirlediği iddia edildi.

PSG uzun süredir takipteydi

PSG'ni, yıldız futbolcuyu bir süredir takip ettiği ancak Bayern Münih'in ayrılığa izin vermemesi nedeniyle bir girişimin bulunmadığının altı çizilirken, Lewandowski'nin takımdan ayrılma isteğini dile getirmesi şartları değiştirebilir.

Bayern'e kapıları kapattı

Bayern Münih'ten ayrılmaya karar veren Polonyalı futbolcu, geçtiğimiz haftalarada yaptığı açıklamalarda bu konuyu şu sözlerle dile getirmişti: "Bayern Münih'ten ayrılmak istiyorum, bu çok açık. Çünkü hayatımda daha fazla duygu istiyorum. Beni sonuna kadar dinlemek istemediler. İçimde bir şeyler sona erdi. Ve bunu atlatmak imkansız Profesyonel olmak isteseniz bile, bunu telafi edemezsiniz."

Haberin Devamı

Barcelona da istiyor

Robert Lewandowski'nin ismi son dönemlerde Barcelona ile anılırken, yıldız futbolcunun Katalan ekibinde forma giymek istediği iddia edilmişti.

Bayern Münih ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Lewandowski, bu sezon 46 maçta 50 kez fileleri havalandırırken 7 asist yapmayı başardı.

YORUM YAZ