MENÜ

Robben Türkiye maçında oynayacak mı?

EURO 2016'da Türkiye'nin karşılaşacağı Hollanda'dan iyi haber geldi. İzlanda maçında sakatlanan oyuncunun 4 hafta sahalardan uzak kalacağı Bayern Münih tarafından açıklandı.

Robben Türkiye maçında oynayacak mı?

EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda A Milli Takımımız'ın rakibi Hollanda, İzlanda'ya evinde 1-0 kaybetti. Bu puan kaybının lehimize sevindirici bir haber olmasının dışında, yaşanan bir gelişme de yüzleri güldürdü. İzlanda ile oynanan maçın 30. dakikasında sakatlanan Robben'den Hollanda'ya kötü haber geldi.

Blind açıkladı


Türkiye'nin Hollanda ile 6 Eylül 2015 Pazar günü oynayacağı mücadele öncesinde Portakallar'da yaşanan sakatlık şoku ile ilgili teknik direktör Danny Blind, açıklamalarda bulundu. Blind, "Bu kesinlikle bir çalıştırıcının ilk maçında istemeyeceği bir sonu.Karşılaşmaya iyi hazırlandık. Takım büyük inanç gösterdi. Ama zor bir mücadele olacağını biliyordum. İzlanda çok sağlam bir rakip. İyi organize oluyorlar. Savunmalarını çok sıkı tutuyorlar. İki santraforuyla savunmamıza sürekli baskı yaptılar. Boşta adam bulmakta zorlandık. Indı kırmızı kart görerek çok gereksiz bir hareket yaptı. Bizim için büyük bir dezavantaj oldu. Neden böyle bir şey yaptı anlayamadım. Robben'in sakatlığıyla ilgili ne kendisiyle ne de doktorla henüz konuşamadım. Tek bildiğim Türkiye'ye bizimle gelmeyecek. Ama sakatlığıyla ilgili henüz net bir bilgim yok." ifadelerini kullanarak Robben'in Türkiye maçında oynamayacağını söyledi.

Kulüpten resmi açıklama


Bayern Münih'in resmi internet sitesinden yapılan açıklama da yıldız oyuncunun kas yaralanmasından dolayı sahalardan 4 hafta uzak kalacağı açıklandı. Hollandalı futbolcu Pazar günü oynanacak Türkiye maçında da takımdaki yerini alamayacak.


Önder Özen: Terim'in dokunulmazlığı var

Haberin Devamı
YORUM YAZ