MENÜ

Rizespor'da Kartal müjdesi

Sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağı belirsiz olan Lualua, Beşiktaş maçına yetişiyor. Yeşil-Mavililer, başarılı sol beki Ali Adnan da zorlu randevu öncesi iddialı mesajlar veriyor

Rizespor'da Kartal müjdesi

Sezonun ilk maçında Gençlerbirliği’yle berabere kalan Çaykur Rizespor, ortaya koyduğu futbolla taraftarına hayal kırıklığı yaratmıştı. Milli arayı iyi değerlendiren Yeşil-Mavililer, ikinci haftadaki Beşiktaş maçına zafer parolasıyla hazırlanırken takımın yıldız isimlerinden gelen haberler moralleri yerine getirdi. Ağrıları nedeniyle günlerdir arkadaşlarından ayrı çalışan Lualua, durumun iyileştiği, Beşiktaş maçında sahada yer alacağı öğrenildi. Karadeniz ekibinin hücum hattında en önemli itici gücü olan Demokratik Kongolu futbolcunun pazartesi günkü karşılaşmaya kadar özel program dahilinde çalışıp fiziksel eksiklerini de gidereceği bildirildi.

Sercan ilk 11’e

Teknik direktör Mehmet Özdilek, Trabzon’la oynanan hazırlık maçında 1 gol 1 asistle yıldızlaşan Sercan Kaya’yı da ilk 11’e hazırlıyor. Beşiktaş’a karşı hücum ağırlıklı bir kadro çıkarmayı planlıyor. Bu arada hücuma verdiği katkı ve etkili şutlarıyla takımın önemli isimleri arasında olan Iraklı sol bek Ali Adnan da zorlu randevu öncesi önemli açıklamalar yaptı. Başarılı futbolcu, “Beşiktaş büyük bir takım. Biz bu maç için çok hazırız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ