MENÜ

Rize'nin son gözdesi

Ali Adnan'a 5 yıllık imza attıran Karadeniz ekibi transferde şovunu sürdürüyor. Yeşil-Mavililer bu kez de Brezilyalı Titi ve Galatasaraylı Ceyhun Gülselam'ı listesine aldı, görüşmelere başladı.

Rize'nin son gözdesi

Süper Lig’in yeni takımı transferde hareketli günler yaşıyor. Galatasaray’ın da gündemine giren Irak’ın yıldız ismi Ali Adnan’ı renklerine bağlayarak, 5 yıllık sözleşme imzalatan Çaykur Rizespor, durmak bilmiyor... Karadeniz temsilcisi son olarak Brezilyalı Titi ve Galatasaraylı Ceyhun Gülselam için görüşmelere başladı. Brezilya’da Bahia forması giyen 25 yaşındaki stoperle daha önce gerçekleştirilen görüşmelerde olumlu sonuç alamayan Yeşil-Mavililer, bu kez mutlu sona yakın... Rizespor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kayserispor’da kiralık olarak oynayan ön libero Ceyhun için de Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kararını bekleniyor.

‘İyi işler yapacağız’

Ligde hedeflerinin ilk 10 içerisinde kalmak olduğunu belirten teknik direktör Rıza Çalımbay, “11 yeni oyuncu kadromuza kattık. Yapacağımız 2 oyuncu takviyesiyle transfer sezonunu tamamlayacağız. İyi bir kamp dönemini geride bıraktık. Saha içi ve saha dışında çok iyi bir takıma sahibiz. Kadromuza çok güveniyoruz. Çok iyi işler çıkartacağız” açıklamasını yaptı. Bu arada Çaykur Rize yarın Pazarspor, 10 Ağustos’ta İstanbul’da Beşiktaş ile hazırlık maçları oynayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ