MENÜ

Rize yeni kadro kuruyor

PTT 1'inci Ligi'nin bitimine iki hafta kala Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizespor'un gelecek sezon kadrosunda büyük oranda değişim yaşanacak

Rize yeni kadro kuruyor

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, "Mevcut kadroda kalanlar olacak ancak ağırlıklı olarak bu kadro ile devam etmeyeceğiz" dedi. Kalkavan, teknik direktör Mustafa Denizli'nin kısa sürede Çaykur Rizespor'da devrim niteliğinde muhteşem işler yaptığını belirterek, kendisi ile çok uyumlu çalıştıklarını söyledi. Mustafa Denizli'nin gelişi ile PTT 1'inci Lig'in değerinin yükseldiğini ifade eden Kalkavan, şunları söyledi:

"Mustafa Denizli ile süper ligde devam edeceğiz ve büyük hedeflerimiz var. Mustafa Denizli'nin olduğu yerde zaten küçük hedef olmaz. Süper ligde çok iddialı yerler için mücadele edeceğiz. Ligde belli bir yerde kalalım diye düşüncemiz yok. En az Avrupa kupalarına katılma hedefimiz var."

"AĞIRLIKLI OLARAK BU KADRO İLE DEVAM ETMEYECEĞİZ"

Sezonun bitiminin ardından yeni sezon için planlamaların yapılacağını ifade eden Kalkavan, "Süper ligde takıma takviyeler yapılacak. Bu konuda teknik direktörümüz gerekeni yapacaktır. Futbolda tek sorumlu odur. Mevcut kadroda kalanlar olacak ancak ağırlıklı olarak bu kadro ile devam etmeyeceğiz. Kadroda değişim yaşanacak. Süper ligde kalıcı olmak ve hedefler için mücadele edecek bir takım oluşturacağız" diye konuştu.

3 GÜNLÜK İZİN BİTTİ

Çaykur Rizespor'da Ankaragücü maçı sonrası futbolculara verilen 3 günlük izin bitti. Yeşil mavililer Perşembe günü teknik direktör Mustafa Denizli nezaretinde Mehmet Cengiz tesislerinde toplanacak ve Bucaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Rize'de iki gün sürecek hazırlıkların ardından takım Cuma akşamı İzmir'e hareket edecek.

Haberin Devamı

DHA

YORUM YAZ