MENÜ

Rıza Kayaalp'ten açıklama!

Milli güreşci Rıza Kayaalp, yayıncı kuruluşa tepkisini dile getiren bir açıklama yaptı.

Rıza Kayaalp'ten açıklama!

Letonya'nın Riga kentine yapılan Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası'nda Grekoromen Stil 130 Kiloda Rıza Kayaalp rakibi Ukraynalı Oleksandr Chernetsky'yi tuş yaparak altın madalyaya sahip olduğu karşılaşma öncesi, 130 kilo 3.'lük, 4'lük maçları yayınlandı.

Final maçına sıra geldiğinde yayıncı kuruluş olan devlet kanalı yayını keserek müzik programını girmişti. Tüm Türkiye'nin ekrana kilitlendiği bu anda yayının kesilmesi ile birlikte, sanal ortamdan yapılan paylaşımlarda yayıncı kuruluşa tepkiler yağmıştı.

6. defa Avrupa Şampiyonu olan milli güreşci Rıza Kayaalp, yayıncı kuruluşa tepkisini dile getirerek kendi Facebook hesabından bir açıklama yaptı.

Kayaalp, yaptığı açıklamada şunları yazdı:

"TRT Avaz'da maçımın yayınlanacağı sırada başka bir programa geçilmesi beni çok üzdü. Halkımıza ve güreş severlere büyük ayıp edildiğini düşünüyorum. Halkımızın yıl boyu alın teri dökerek hazırlandığımız şampiyonanın finalinde, canlı yayında o heyecanı bizlerle birlikte yaşamasını çok istiyorum. Çünkü, ben ülkemin bayrağını göndere çekebilmek için gücümün sonuna kadar şampiyonluk için savaşıyorum. Bundan sonra, böyle bir hadisenin yaşanmamasını ve halkımızın milli duygulardan mahrum bırakılmamasını umut ediyorum."

ERCAN ATA-ANKARA/DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ