MENÜ

Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transer döneminin gözde oyuncuları Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç dışında hiç bir futbolcunun takımdan ayrılmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Son dönemde bu iki oyuncu dışında Erdoğan Yeşilyurt'un adı başta Galatasaray olmak üzere bir çok takım ile anılıyordu.

Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması

Demir Grup Sivasspor transfer döneminin önemli takımlardan biri olacak. Teknik direktör Rıza Çalımbay, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Rıza Çalımbay, liglerin ertelenmesi ile futbolculara verdikleri iznin sürdüğünü belirterek, oyuncularının hem evlerinde hem de kulüp tesislerinde bireysel antrenmanlara devam ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bu sezon ortaya koydukları başarıda tüm futbolcularının katkısı olduğunu kaydeden Rıza Çalımbay, bu nedenle oyuncularının kulüplerin transfer gündeminde olduğunu kaydetti. Kadroyu korumak istediklerini belirten başarılı teknik adam, "Mert Hakan ve Emre dışında hiçbir oyuncumun gitmesine izin vermeyeceğim. Mert Hakan ve Emre sezon sonunda gidebilirler. Bazı oyuncularımızın da isimleri konuşuluyor ancak kimsenin gitmesine izin vermeyeceğiz." dedi.

(TRT SPOR)

YORUM YAZ